Banner 980x90

Vēlies izdevīgi pārskaitīt naudu?

Radusies nepieciešamība ātri pārskaitīt līdzekļus uz kādu pasaules valsti? Varbūt vēlies iepriecināt savus bērnus ar papildus līdzekļiem ārzemju ceļojuma laikā? Tev noteikti noderēs "TransferGo" – starptautisks uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā īpaši izdevīgus un ērtus naudas pārskaitījumus (pārvedumus) uz jebkuru pasaules valsti.

"TransferGo" piedāvā ātri un izdevīgi pārskaitīt naudu, piemēram, uz Īriju. Īpašs bonuss: reģistrācijas maksa netiek piemērota – izmanto šo iespēju jau tūlīt un nepārmaksā.

Kā tas strādā?
- "TransferGo" darbības princips ir pavisam vienkāršs – Tev tikai jāpārskaita vajadzīgā naudas summa no sava bankas konta uz "TransferGo" bankas kontu Apvienotajā Karalistē.
- Ja darījums būs bijis veiksmīgs, nauda tiks izmaksāta norādītajam adresātam 24 stundu laikā, bez liekas kavēšanās. "TransferGo" ir mazu maksājumu iestāde (atsauces Nr. 600886), un tās darbībai rūpīgi seko līdzi Apvienotās Karalistes FPI (Finanšu pakalpojumu iestāde). Vari būt drošs, ka tas ir viens no drošākajiem uzņēmumiem, kas klientiem piedāvā starptautiskus naudas pārvedumus.

Pirms izmanto "TransferGo" pakalpojumus, ņem vērā:
- pārskaitīt līdzekļus Tu vari tikai no sava personīgā bankas konta. "TransferGo" neapstiprina maksājumus, kas veikti no svešiem bankas kontiem. Tādos gadījumos – nauda tiks bez kavēšanās nosūtīta atpakaļ adresātam;
- "TransferGo" izmanto SSL tehnoloģiju klientu datu drošības veicināšanai un nodrošināšanai;
- kompānija apstiprina tikai skaidras naudas darījumus un pieņem tikai tos maksājumus, kas veikti caur klienta personīgo internetbanku. "TransferGo" piedāvājumu fiksētā pakalpojumu maksa – GBP 2,50;
- būtiski, ka par pakalpojumu lietošanu netiek piemērota papildus maksa – ietaupi naudas līdzekļus un izvēlies mūsdienīgu un ērtu servisu. Apceļo skaistākās Eiropas valstis un norēķinies bez aizķeršanās – "TransferGo" ir īstais risinājums starptautisku naudas pārskaitījumu nozarē;
- reģistrējies "TransferGo" sistēmā jau tūlīt – https://transfergo.com/lv/user/register.

Jautājumu gadījumā sazinies ar "TransferGo" klientu apkalpošanas centru, rakstot e-pastu: hello@transfergo.com.

Būtiski minēt, ka tūkstošiem klientu visā Eiropā uztic savus starptautiskos naudas pārskaitījumus kompānijai "TransferGo". Kompānija saviem klientiem nodrošina ātru naudas pārskaitīšanu, saprotamus nosacījumus un drošu servisu. Izvēlies uzticamas vērtības un ceļo droši uz jebkuru Eiropas valsti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)