Banner 980x90

Zaru smalcinātājs – palīgs dārza darbos

Rosoties pa dārzu,  jārēķinās ar dažādiem darbiem. Daudziem problēmas sagādā tas, kur likt zarus pēc koku un krūmu apgriešanas. Protams, tam ir risinājums – zaru smalcinātāji, kuru klāsts ir gana plašs.
   
Ja Jums mājās vēl nav tādas ierīces kā zaru smalcinātājs, tad ir īstais laiks, lai to iegādātos. Nav svarīgi, vai Jūs aizraujaties ar dārzkopību no sirds vai darāt to pienākuma pēc, ar zaru smalcinātāju pratīs apieties praktiski jebkurš.

Hansapost.lv piedāvājumā vismaz četru dažādu veidu zaru smalcinātāji, kas palīdzēs tikt galā ar nogrieztajiem koku un krūmu zariem. Zaru smalcinātājs "AXT 25D" ("Bosh" ražojums) būs lielisks palīgs, lai tiktu galā ar dažādu izmēru zariem. Tā motora jauda ir pietiekami liela – 2500W, arī smalcināšanas jauda ir ievērojama – diam. 40mm. Šis zaru smalcinātājs pārsteigs arī ar smalcināšanas ātrumu, sasniedzot 41 apgriezienu minūtē.
   
Daudzi interneta iepirkšanās vietnes klienti iecienījuši arī zaru smalcinātāju "Hecht 622", kas ir ļoti praktisks un ērts, jo to ir visai viegli pārvietot. Turklāt tam ir arī īpaša funkcija – pārslodzes aizsardzība, kas pārslodzes gadījumā pasargās motoru. Rūdīta tērauda rotējošie asmeņi palīdzēs darbu veikt maksimāli ātri un bez jebkādas aizķeršanās. Šim zaru smalcinātājam komplektā būs arī liels savācējgrozs ar ietilpību 60 litru.
   
Jaudīgs un parocīgs ir arī zaru smalcinātājs "BOSCH AXT 23T" (ar savācēja tilpni 53l), kas veikts praktiski tās pašas darbības kā iepriekš minētās ierīces. Tāpat par izdevīgu cenu šobrīd ir pieejams zaru smalcinātājs "AXT RAPID 200", kurš aprīkots ar patentētu piltuvi ar lielu caurlaidi.
   
Hansapost.lv rūpējas par to, lai sniegtu saviem klientiem tikai labākās preces no ražotājiem, par kuru kvalitāti nav jāšaubās. Izvēlies savu zaru smalcinātāju dārza darbiem vai apskati rūpīgāk arī citus lieliskus dārza tehnikas piedāvājumus no Hansapost.lv.
   
Ja nevari samaksāt preces vērtību uzreiz, tad Hansapost.lv piedāvā izmantot arī lielisku iespēju ņemt preci uz kredīta, kas palīdzēs tikt pie kārotās lietas jau tagad! Sīkāk ar kredīta noformēšanas nosacījumiem varat iepazīties Hansapost.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)