Banner 980x90

Zilupes novadā aiztur četrus nelegālos imigrantus no Indijas un viņu pārvietotāju no Krievijas

Rīga, 11.sept., LETA. Zilupes novadā robežsargi aizturējuši četrus nelegālos imigrantus no Indijas un viņu pārvietotāju no Krievijas, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Pagājušajā sestdienā Latvijas robežsargi sadarbībā ar Krievijas kolēģiem kopējo robežu operācijā "Kordon 2019" Pasienes pagastā, aizturēja piecus vīriešus - četrus Indijas un vienu Krievijas pilsoni, kuri iepriekš bija nelikumīgi šķērsojuši valsts robežu. 

Par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu personu grupā sākts kriminālprocess. Likumpārkāpēji ievietoti Valsts robežsardzes aizturēto ārzemnieku izmitināšanas centrā Daugavpilī.

Šogad būtiski samazinājies valsts robežas nelikumīgi šķērsojušo personu skaits, proti, šogad par nelikumīgu "zaļās" robežas šķērsošanu aizturēti 53 trešo valstu pilsoņi, savukārt pērn gada garumā - 199 trešo valstu pilsoņi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)