Banner 980x90

Aija Hmeļevska atzīta par "Gada māsu"

Noslēdzoties "Gada balva medicīnā" sabiedrības balsojumam par pērnā gada labākajiem mediķiem, kopumā saņemtas 5728 balsis, kas iesniegtas par 1512 veselības aprūpes speciālistiem, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informēja "Gada balva medicīnā" komunikācijas koordinatore Sabīne Zālīte.

Sabiedrības balsojumā atzinīgi vārdi bilsti par 991 ārstu, 135 ārsta palīgiem, 60 farmaceitiem, 61 rehabilitācijas speciālistu, kā arī par 196 māsām un 69 vecmātēm.

Nominācijā "Gada māsa" apbalvojumu saņēma operāciju māsa Aija Hmeļevska no Ludzas rajona slimnīcas. Medicīna bijusi Aijas bērnības sapnis, un viņa to realizējusi, strādājot par ķirurģijas māsu, tad intensīvās terapijas nodaļā un nu jau vairāk nekā 20 gadus ir operāciju māsa.

Viņas darbs ticis novērtēts ar goda zīmi "Ludzas novada gada cilvēks 2012". Pati Aija atzīst, ka viņas lielākais apbalvojums ir iespēja strādāt darbu, kuru viņa mīl.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)