Banner 980x90

Atklās pārbūvēto Kārsavas vidusskolas stadionu

Ludza24.lv
Ludza24.lv
Sestdien, 17.septembrī, tiks atklāts pārbūvētais Kārsavas vidusskolas stadions, aģentūru LETA informēja Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.

Skatītāji un atbalstītāji plkst.11 tiks aicināti uz svinīgo stadiona atklāšanu, pēc kuras notiks Pirmās novada sporta spēles - pagasti sacentīsies savā starpā, lai noskaidrotu, kur dzīvo sportiskākie novadnieki.

Nākamajā dienā, 18.septembrī, jauno laukumu pārbaudīs "Futbola dienas 2016" apmeklētāji - no plkst.12 līdz 15 stadionā norisināsies dažādi konkursi, bet plkst.15.30 sāksies futbola spēle, kurā "ZAFC U-14" mērosies spēkiem ar Ludzas "NSS U-16".

Kā ik gadu rudenī, 20.septembrī plkst.10 stadionā norisināsies sportiski militārās sacensības "Kārsavas rudens - 2016". Savukārt 22.septembrī plkst.9 dažādu paaudžu sportistus vienos "Latvijas olimpiskā diena - 2016".

"Sports un kustīgs dzīvesveids ir vislabākā bezmaksas veselības aprūpe - tā aug garīgi, fiziski un emocionāli vesels cilvēks," sporta nozīmi cilvēka dzīvē komentē Kārsavas novada pašvaldības izpilddirektors Toms Vorkalis un piebilst: "Sports un kustība ir jāmīl, tā jāmāca jau no dzimšanas. Es ļoti ceru, ka novada centieni attīstīt sporta infrastruktūru liks arī iedzīvotājiem arvien vairāk kustēties."

Pārbūvējot stadionu, ir izveidoti vairāki sporta sektori: futbola laukums ar vārtiem, daudzfunkcionāls laukums ar mākslīgo segumu, 100 metru skrejceļš, trīs skrejceļi apkārt stadionam, tāllēkšanas bedre un lodes grūšanas sektors, ierīkotas ģērbtuves, treneru telpa un tribīnes atbalstītājiem. Tāpat ir iegādāts sporta laukuma aprīkojums - volejbola statnes ar tīklu, tenisa statnes ar tīklu, strītbola statnes ar groziem, augstlēkšanas sektora statne un paklājs - un uzstādīti dažādi ielu vingrošanas stieņi.

Stadiona pārbūvi veica SIA "Ceļdaris", darbu kopējās izmaksas 554 850 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)