Banner 980x90

Ātrais kredīts steidzamu situāciju risināšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ir brīži, kad pavisam nedaudz pietrūkst naudas līdz algas dienai, tomēr aizņemties no radiniekiem vai draugiem nevēlieties, tādēļ ātrais kredīts var noderēt kā ātrs glābiņš neparedzētiem izdevumiem.

Kādās situācijās Jums var noderēt ātrais kredīts:
- ikdienas tēriņu veikšanai, kad līdz algas dienai vēl ir nedaudz jāgaida;
- steidzamu rēķinu apmaksāšanai, piemēram, par komunālajiem pakalpojumiem vai īres maksas segšanai;
- neparedzētu remontdarbu veikšanai, piemēram, kosmētiskā remonta veikšanai;
- steidzami nepieciešamu elektropreču remontam;
- un citu nepieciešamo tēriņu segšanai.

Minēto situāciju risināšanai lieti noder ātrais kredīts no "Kredits365", kas piedāvā aizdevumu no 100 līdz 300 eiro. Īstermiņa aizdevums tiek izsniegts uz laiku no 15 līdz 30 dienām. Tas ir uzticams un ērts veids, kā iegūt nepieciešamo naudu. 

10 minūtes no reģistrācijas līdz aizdevumam Jūsu bankas kontā
Reģistrācija, lai saņemtu aizdevumu no "Kredits365", ir pavisam vienkārša. Vispirms Jums ir jāreģistrējas mājaslapā kredits365.lv, jāievada nepieciešamā informācija un jāgaida kredītiestādes apstiprinājums. Pēc tam nepieciešams pārskaitīt Kredits365 vienu eiro centu, lai tiktu identificēts jaunā klienta bankas konts. Visbeidzot Jūs iegūsiet savu lietotāja ID un paroli, ko vēlāk būs iespējams izmantot, lai saņemtu "Kredits365" sniegtos pakalpojumus arī turpmāk un sekotu līdzi aizdevuma atmaksai.

Kas jāņem vērā, izvēloties aizdevumu no "Kredits365":
- īstermiņa kredīts pieejams ikvienam Latvijas Republikas pilsonim vecumā no 21 līdz 65 gadiem ar stabiliem ikmēneša ienākumiem;
- lai reģistrētos kredīta saņemšanai, jābūt aktīvam mobilā telefona pieslēgumam un kontam kādā no Latvijas bankām;
- lēmums par aizdevuma piešķiršanu tiek pieņemts kredītiestādes darbalaikā. Tas nozīmē, ja pieteiksieties nakts stundās, Jūsu pieteikums tiks izskatīts pirmajās darba laika minūtēs jau nākamajā rītā;
- ātrais kredīts netiek izsniegts, ja esat parādnieku reģistros, neesat atmaksājis savu iepriekšējo "Kredits365" izsniegto aizdevumu vai, reģistrējoties mājaslapā, esat norādījis kļūdainus datus.

Kredits365 piedāvā individuālu pieeju ikvienam klientam:
- ja radusies situācija, kad nevariet turpināt kredīta atmaksu noteiktajā termiņā, to ir iespējams pagarināt par 15 vai 30 dienām. Tas ir maksas pakalpojums;
- pirmais kredīts jaunajiem klientiem pieejams bez komisijas maksas;
- izvēloties aizdevumu no "Kredits365", nav nepieciešams galvotājs, ķīla vai izziņa no darba vietas.

Atcerieties, ka pirms apstiprināt izvēlētā kredīta lielumu un atdošanas termiņu, nepieciešams ne tikai rūpīgi iepazīties ar līguma noteikumiem, bet apsvērt savas iespējas atmaksāt kredītu noteiktajā termiņā. Piedāvājumus apskatiet mājaslapā kredits365.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)