Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā – kad aizdevums nepieciešams dažu minūšu laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Katram no mums gadās situācijas, kad rodas neparedzēti tēriņi, bet līdz algai vēl dažas dienas. Kur iegūt papildus finanšu līdzekļus? Šādā situācijā palīgs varētu būt  ātrie kredīti internetā. Tie ļauj Tev ietaupīt laiku, jo nav jādodas uz banku un jāgaida vairākas dienas lēmums. Ātrie kredīti internetā visā pasaulē un arī Latvijā ir guvuši lielu popularitāti, jo vajadzīgā naudas summa bankas kontā nonāk vien 15 līdz 20 minūšu laikā.

Ņemot vērā, ka ātrie kredīti internetā ir ļoti pieprasīti, arī ātro kredītu firmas, kuras izsniedz šos īstermiņa aizdevumus, ir daudz, un tām ir atšķirīgi nosacījumi. Pirms veic aizņēmumu, rūpīgi iepazīsties ar izvēlētā aizdevēja kredītlīguma nosacījumiem.

Aizņemies izdevīgi ar "Kredits7"
Viena no ātro kredītu firmām ir "Kredits7", kura savu darbību uzsāka 2010. gadā. Lai saņemtu aizdevumu pie "Kredits7" Tev jābūt
- Latvijas Republikas pilsonim;
- vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
- kontam kādā no Latvijas bankām;
- aktīvam mobilā tālruņa pieslēgumam;
- stabiliem ikmēneša ienākumiem.

Šī ātro kredītu kompānija jaunajiem klientiem ļauj aizņemties no 35 līdz 300 eiro, bet esošajiem klientiem līdz pat 400 eiro.

Kas jādara, lai pieteiktos aizdevumam?
Pieteikšanās ir vienkārša un aizņems tikai pāris minūšu. Lūk, kas Tev ir jādara:
- izvērtē vai spēsi aizņēmumu atmaksāt;
- iepazīsties ar līguma nosacījumiem;
- veic reģistrāciju "Kredits7" mājaslapā
– aizpildi prasīto informāciju 
- piesakies aizdevumam – norādi nepieciešamo kredīta summu.

Kad būsi pieteicis aizdevumu, "Kredits7" darbinieki izvērtēs Tavu kredīta pieteikumu. Par pieteikuma apstiprinājumu vai noraidījumu Tevi informēs ar SMS palīdzību dažu minūšu laikā no pieteikuma nosūtīšanas brīža. Ja Tavs kredīta pieteikums tiks apstiprināts, nauda automātiski tiks pārskaitīta uz norādīto bankas kontu.

Kredīta atmaksas noteikumi
Aizdevuma apmaksas termiņš var būt 7, 14, 20 vai 30 dienas. Aizņemto summu, daļēji vai pilnībā, vari atmaksāt arī pirms noteiktā termiņa. To var viegli izdarīt savā tuvākajā bankas filiālē vai arī izmantojot internetbanku.

Nepieciešamības gadījumā ir iespējams arī pagarināt kredīta atmaksas termiņu, samaksājot par to papildus summu. Tomēr aizņemoties Tev ir jābūt pārliecinātam, ka spēsi atmaksāt visu summu noteiktajā periodā. Ja neveiksi kredīta atmaksu, iegūsi negatīvu kredītvēsturi, kas apgrūtinās kredīta saņemšanu nākotnē.

Atceries! Ātrais kredīts nav paredzēts, lai risinātu ilgtermiņa finansiālās problēmas. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)