Banner 980x90

Augusta beigās Kārsavas novads svinēs pastāvēšanas desmitgadi

Rīga, 17.jūn., LETA. No 16.augusta līdz 25.augustam Kārsavas novads svinēs savu desmitgadi, pulcējot iedzīvotājus un viesus kultūras, sporta pasākumos un mājražotāju tirdziņā, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Barkāne.

Novada svētki sāksies ar svēto Misi Stiglovas Sv. Krusta Romas katoļu baznīcā. Pēc tās Kārsavas kultūras namā notiks Mērdzenes pagasta prezentācija un izstāde.

Svētku kultūras programma sāksies ar Jauniešu dienu 17.augustā Mērdzenes brīvdabas estrādē, kur īpašie viesi būs apvienība "Latgalīšu reps".

18.augustā novada iedzīvotāji un viesi aicināti iegādāties vai pārdot vietējo amatnieku, zemnieku un mājražotāju lauku labumus Kārsavas Lielajā tirgū. Par noskaņojumu tirgū rūpēsies Goliševas pagasta pašdarbnieku kolektīvs.

Pēc tirgus pa Vienības ielu notiks ratiņu parāde, bet uzreiz pēc tam "Krosta" estrādē tiks sveikti Kārsavas novada jaundzimušie iedzīvotāji.

23.augustā Malnavas Rožukroņa Dievmātes Romas katoļu baznīcā ar koncertu viesosies trīs mūziķi - Jacinta Ciganoviča, Ingrīda Balode un Dainis Skutelis.

Svētku galvenajā dienā - 24.augustā - Kārsavas "Krosta" estrādē notiks novada desmitgadei veltīts svētku koncerts, kurā uzstāsies arī grupa "Dakota" un mūziķis Ainārs Lipskis.

Barkāne skaidroja, ka Kārsavas novada svētki nav iedomājami bez sporta aktivitātēm, kuri norisināsies Kārsavas vidusskolas sporta stadionā. Paredzētas sacensības tenisā, pludmales volejbolā, strītbolā, minifutbolā, šautriņu mešanā un citos sporta veidos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)