Banner 980x90

Autoskola "Autoprieks" – Tavs labākais sabiedrotais ceļā uz tiesībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja esi nonācis līdz šim rakstam, tad visdrīzāk, ka esi autoskolas meklējumos. Atrast īsto skolu un instruktoru nav viegls uzdevums, jo ir jāiet cauri neskaitāmām atsauksmēm un komentāriem, lai aptuveni saprastu, kas derēs tieši Tev. Vēl vari iztaujāt draugus un radiniekus, lai uzzinātu viņu viedokli par dažādām autoskolām un instruktoriem. Ko darīt, ja variantu nav? Varbūt Tavs piemērotākais variants ir autoskola "Autoprieks"!

Autoskola, kur prieks mācīties
Mācībām ir jāsagādā prieku, tādēļ autoskola "Autoprieks" piedāvā plašu piedāvājumu, kas lieliski palīdzēs sagatavoties gan teorētiskajiem, gan praktiskajiem braukšanas eksāmeniem, neatkarīgi no izvēlētās kategorijas. "Autoprieks" piedāvā šādas mācību kategorijas: A, B, BE, C, CE, D, DE, 95, ADR, Traktortehnika. Turklāt braukšanas prasmi tagad vari apgūt dažādās pilsētās:
- Rīgā;
- Rēzeknē;
- Liepājā;
- Daugavpilī;
- Krāslavā;
- Jelgavā;
- Bauskā.

Autoskolā darbojas 10 teorijas pasniedzēji un vairāk nekā 65 instruktori! Vai zini vēl kādu autoskolu, kura piedāvā tik lielu instruktoru skaitu? Turklāt, ieejot autoskolas mājaslapā http://www.autoprieks.lv/instruktori, vari aplūkot katra instruktora auto un izlasīt cilvēku atsauksmes. Tāpat autoskola "Autoprieks" piedāvā veselu sadaļu, kas paredzēta klientu atsauksmēm – par teoriju un kopējo pieredzi. Uzzini visu sev interesējošo un izvēlies instruktoru jau šodien!

Online auto teorija un eksāmens
Ja nepagūsi apmeklēt kādu nodarbību, tad teoriju vari apgūt arī mājās! "Autoprieks" piedāvā ļoti plašu teorētisko apmācību klāstu, kas ļaus iepazīt un atkārtot dažādas Tev interesējošas tēmas. Teorētisko apmācību klāstā atradīsi, piemēram, šādas tēmas:
- ceļa zīmes un to raksturojums;
- gājēju un pasažieru pienākumi;
- pasažieru pārvadāšana;
- transportlīdzekļa vadītāja pienākumi īpašos gadījumos un daudzas citas.

Zem katras sadaļas ir skaidri izklāstīti braukšanas noteikumi, paskaidroti termini un pievienoti informatīvi attēli. Turklāt zem katras sadaļas iespējams pārbaudīt uzņemtās zināšanas, uzklikšķinot uz pogas "CSDD Teorija Online".

Tāpat autoskolā iespējams nokārtot vai atjaunot arī medicīnisko komisiju un Pirmās palīdzības kursus. Medicīniskā komisija ir paredzēta A, B, BE, C, CE, D, DE un traktortehnikas kategorijām. Medicīniskā komisija Rīgā notiek 2 reizes nedēļā – trešdienās un piektdienās (iepriekš pierakstoties pa tālruni 67210099 vai 67220800).

Saziņa neskaidrību gadījumā 
Ja vēlies vairāk uzzināt par autoskolas sniegtajiem pakalpojumiem un to, kā "Autoprieks" var Tev palīdzēt, tad zvani uz tālruņa numuru 67210099, raksti uz e-pastu: info@autoprieks.lv vai dodies uz centrālo biroju Rīgā, Raiņa bulvārī 25, 4. stāvā, 419. kabinetā (ieeja no Kr. Barona ielas). Autoskola strādā katru darbdienu laikā no plkst. 9:00 līdz 18:00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)