Banner 980x90

"Berendsen" produkti – kvalitatīvi risinājumi!

"Berendsen" produkti – kvalitatīvi risinājumi!Ikviens no mums vēlas tīru un sakoptu vidi gan ārpus telpām, gan arī iekštelpās. Tieši tādēļ "Berendsen" saviem klientiem piedāvā nomāt paklājus, iegādāties virtuves un higiēnas produktus. Tāpat "Berendsen" piedāvā arī grīdas tīrīšanas līdzekli, darba rīku – mopu!
 
"Berendsen" ir klientiem piemērots pilna servisa uzņēmums, kas padara ērtu ikdienu kā lielākiem, tā arī mazākiem uzņēmumiem. Uzņēmums piedāvā maināmo paklāju nomu, kas ir ērts un mūsdienīgs veids, kā uzturēt kārtību un tīrību darba vidē.

Tiem, kam nepieciešams higiēnas aprīkojums un tā serviss, "Berendsen" piedāvā jaunu higiēnas aprīkojuma līniju, kas, pateicoties savai funkcionalitātei, ir arī higiēniska un neatkārtojama. "Berendsen" piedāvā arī tādus servisa un nomas pakalpojumus kā maināmo paklāju serviss. Paklāju noma un serviss ir pakalpojums, kas ļauj nomāt paklājus, iekļauj to piegādi līdz klientam, apmaiņu un mazgāšanu. Paklāju serviss palīdz saviem klientiem samazināt saimnieciskos izdevumus, ietaupīt laiku un – pats galvenais – uzturēt vienmēr tīras grīdas. "Berendsen" piedāvā arī higiēnas produktu nomu un servisu, virtuves dvieļu nomu un servisu, kā arī sauso grīdas uzkopšanas darbarīku – mopu. Tas ir īpaši veidots darbarīks sausajai grīdas uzkopšanai. Īpašais darbarīks mops ir liela slota, tikai tas veidots no speciālas dzijas, kas lieliski savāc visus putekļus un netīrumus. 

Tā kā "Berendsen" galvenais darbības virziens ir tieši paklāju noma un serviss, Tu vari īrēt un lietot neilona un kokvilnas paklājus, mūsdienīgus un praktiskus paklājus ar uzņēmuma zīmolu, uzrakstiem un attēliem, komforta paklājus papildus drošībai, skreiperus rupjo gružu savākšanai. "Berendsen" arvien domā par jauniem piedāvājumiem, paplašinot savu pakalpojumu klāstu, tādēļ nomāt vari arī dizaina un krāsainos paklājus, kā arī sarkanos paklājus īpašiem gadījumiem.

Visi Berendsen produkti ir mūsdienu prasībām atbilstoši – tie apvieno kvalitāti, funkcionalitāti un modernu dizainu.

Ja Tu esi izlēmis, ka vēlies izmanot "Berendsen" piedāvātos pakalpojumus, ienāc mājaslapā Berendsen.lv, uzzini  sīkāk par nepieciešamo pakalpojumu un sazinies ar "Berendsen" speciālistiem, lai pieteiktu sev vēlamo pakalpojumu. To vari izdarīt, gan zvanot uz tālruni +371 675 000 75 vai arī rakstot e-pastu: info@berendsen.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)