Banner 980x90

Bērnu rati par labu cenu – Hansapost.lv

Ģimenēs, kurās ir zīdaiņi un bērni, kas paši vēl nestaigā, aktuāla ir ratu iegāde. Ja šobrīd meklējat bērnu ratus vai zināt, kam tie būtu nepieciešami, tad Jums vairs nav jādodas uz bērnu preču veikaliem, lai meklētu piemērotus ratus, jo  interneta iepirkšanās vietnē Hansapost.lv ir piejams plašs ratiņu klāsts par saprātīgām cenām.
   
Hansapost.lv garantē, ka šeit Jūs atradīsit bērnu ratus par saprātīgu cenu. Patlaban piedāvājumā ir kompakti un ērti ratiņi "Shopper Sport" (guļvietas platība – 63cm, sēdvietas platums – 31cm), kas ir praktiski pastaigai pa pilsētu, kā arī nelīdzeniem ceļiem. Tumši sarkanā krāsa piešķir ratiņiem gaumīgu vizuālo tēlu. Tas nozīmē, ka uz ielas šie ratiņi būs pamanāmi jau pa gabalu. Šie ratiņi ir arī funkcionāli, jo to muguras daļa ir regulējama vairākās pozīcijās. Komplektā ratiņiem būs arī 5 punktu polsterēta drošības josta. Turklāt ikdienā par atvieglojumu māmiņām, piemēram, dodoties pastaigā vai uz veikalu, kalpos ietilpīgais iepirkumu grozs. Pērkot ratiņus akcijas laikā, tiek pieejami, sākot no 64 eiro.
   
Nedaudz vairāk – 90 eiro robežās ir nopērkami "Hauck Citi" vieglie pastaigu ratiņi bēšā krāsā. Šie ratiņi kalpos ilgi, jo tiem ir alumīnija rāmis, kā arī 5 punktu drošības jostas. Ar šādiem ratiņiem pastaigā var doties jebkurā sezonas laikā, jo tiem ir noņemami pārvalki, kā arī noņemama drošības barjera.
   
Pērkot jaunus ratiņus, atcerieties par atbilstošu aprīkojumu, piemēram, noderīgs aksesuārs ratiņiem būs lietus plēve, kas ļaus doties pastaigās ar mazuli pat tad, ja aiz loga smidzina lietus.
   
Atcerieties, ka Hansapost.lv ir ģimenei draudzīga iepirkšanās vieta, kur katrs atradīs preces savai gaumei – gan ikdienai, gan svētku reizēm. Ja Jums šobrīd nav iespējas par izvēlētajām precēm norēķināties pilnā apmērā, tad izmantojiet līzinga iespējas un veiciet maksājumus pa daļām.
   
Seko līdzi preču izpārdošanas piedāvājumiem mājaslapā www.hansapost.lv un iegādājieties kārotās preces par iepriecinoši zemām cenām. Neaizmirstiet, ka pirms pasūtījuma veikšanas ir vērts iepazīties ar līguma noteikumiem, lai nerastos nevajadzīgi pārpratumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)