Banner 980x90

Daugavpils uzņēmums "Magistr" pērn kāpinājis apgrozījumu

Daugavpils uzņēmums SIA "Magistr" pērn kāpinājis apgrozījumu, liecina portālā Firmas.lv pieejamā informācija.

"Magistr", kas nodarbojas ar tehniskā tekstila – tauvas no dažādiem sintētiskajiem diegiem ražošanu, apgrozījums 2011.gadā nedaudz pārsniedzis 3 557 300 latus, bet pērn tas palielinājies līdz 3 837 537 latiem.

Savukārt pretēji apgrozījumam, aizvadītajā gadā līdz 129 600 latiem kritusies "Magistr" peļņa.
 src=
Bez tekstila ražošanas, uzņēmums nodarbojas arī ar viesu māju un restorāna pakalpojumu sniegšanu, kā arī ar autosalona un autoservisa pakalpojumu sniegšanu.

Kā liecina uzņēmuma vadības ziņojums, "Magistr" ir viens no lielākajiem tekstila eksportētājiem Austrumeiropā un vienīgais tehniskā tekstila ražotājs Baltijas valstīs. Pēc ražojamās produkcijas sortimenta un ražošanas apjomiem, uzņēmums Eiropā ieņem līderpozīcijas.

šogad "Magistr" plāno uzsākt speciālu tauvu ar piesūcināšanu ražošanu, kā nolūkā tiks pabeigta jauno iekārtu izstrāde. Aktuāla ir arī gatavās produkcijas noliktavas atvēršana Amsterdamā vai Roterdamā, kas ir galvenās kuģu aprīkojumam un zvejniekiem nepieciešamo preču tirdzniecības vietas Eiropā.

Pēc portāla Firmas.lv informācijas, "Magistr" reģistrēts 1991.gada 13.decembrī un tā pamatkapitāls ir 1 100 000 lati.

Uzņēmuma īpašnieki ir Jurijs Doverckis (50%) un Tatjana Dovercka (50%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)