Banner 980x90

Dienas horoskops 23.augustam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Šodienu raksturos vienlīdzība. Necenties darīt to, kas īsti nav tavos spēkos. Citi izrādīsies daudz prasmīgāki, nekā biji domājis.

Vērsis Šodien tev būs jādod svarīgi padomi, tomēr skaidru lēmumu tev neviens neļaus pieņemt. Satiksi cilvēkus, kuri manāmi uzlabos tavu skatu uz nākotni.

Dvīņi Dienā viss, kas varēs, strādās tavā labā. Ja vēlies atrast risinājuma radušai problēmai, tad to vari meklēt jau iepriekš iegūtā pieredzē.

Vēzis Būs jāseko balansa un harmonijas principiem, ja gribēsi justies labi. Nekoncentrējies uz personiskajām vajadzībām, tas var tevi pārlieku atvairīt no citiem cilvēkiem.

Lauva Nostabilizēsies attiecības ar jau esošo sociālo loku. Nedari tādas lietas, kas ietekmē tavu sirdsapziņu – nav pareizi veidot savu laimi uz citu nelaimes.

Jaunava Atvērts prāts un brīvdomība ļaus izbaudīt šo dienu tā, kā to vajadzētu darīt. Tavas spēcīgākās īpašības šodien staros uz visām pusēm un ļaus tev iekarot pasauli.

Svari Komunikabilitāte, laipnība un dabiskums šodien tevi nesīs uz priekšu. Ir cilvēki, kuri vēlas sabojāt tavu laimi, iespējams, ka tie ir tie paši tuvākie.

Skorpions Centies būt neitrāls un neizlec citu priekšā. Grūtā situācijā nezināsi, ko teikt, tādēļ nevajadzētu sev pievērst lieku uzmanību. Labs kontakts ar pretējo dzimumu.

Strēlnieks Lai arī nevēlēsies runāt ar augstāk stāvošām personām, to nāksies darīt. Runā ar tuviniekiem par savām problēmām – viņi beidzot būs gatavi palīdzēt.

Mežāzis Šodien smelsies daudz jaunu ideju un lidināsies kā pa mākoņiem. Jauni piedāvājumi, jaunas darba iespējas – ir vērts ko tādu nepalaist garām.

Ūdensvīrs Tava vieglprātība tev nāks par ļaunu. Visu ir kārtīgi iepriekš jāizplāno, ja gribi sasniegt galamērķi. Nelec augstāk par vietu, līdz kurai sniedzas acis. 

Zivis Tev vienkārši neliks mieru nesen radušās problēmas – tās gribēsi iepīt gandrīz jebkurā situācijā. Harmoniju iegūsi tad, ja atzīsi sev savu dzīves samāksloto pusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)