Banner 980x90

Dienas horoskops 24.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Lai ko tu domātu, tev nav nekāds neveiksmīgais periods, vienkārši tev vajag pamainīt savu ikdienu . Tev ir jāatstāj pagātnē viss, kas tev vairs nav derīgs un jāveido nākotne uz jauniem pamatiem koncentrējoties uz stabilitāti!

Vērsis Laimes sajūta rodas tad, ja izdari pareizas izvēles, pat ja tas nedaudz sāp. Beidz izvairīties no saviem pienākumiem.

Dvīņi Nespēsi izlemt, ja vēlies atrast atbildes, tad nolaid acis no mākoņiem, bet gan palūkojies uz sevi. Iespējams, ka vaina ir tevī pašā!

Vēzis Vispirms ir jānotiek iekšējām pārmaiņām, lai varētu notikt ārējas. Galvenais ir saņemties un uzstādīt mērķi!  Tev ir jāpaskatās uz savu dzīvi no malas un jāierauga, kurās jomās ir nepieciešamas pārmaiņas un balanss!

Lauva Ir jānovelk zināmas robežas, lai citi nevarētu mīdīt tavu dvēseli! Nebaidies pateikt to, ko domā, esi uzstājīgs. Tavas negatīvās domas neļauj tev saskatīt cik ļoti tev ir paveicies šajā dzīvē- apstājies un atver acis!

Jaunava Jo vairāk tu cīnīsies, jo grūtāk būs iegūt atbildes, atslābsti un ļauj visam notikt pēc visuma prāta!  

Svari Nebēdā, ja citi nesaprot tavas idejas, vienkārši seko savai sirdij un ļauj viņiem darīt to pašu!

Skorpions Pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt. Neuzticies visam ko dzirdi, nebaidies uzdot jautājumus! Pēdējā brīdī tev radīsies negaidīts piedāvājums, no kā tu nespēsi atteikties!

Strēlnieks Ja rīts būs produktīvs, tad vakarus varēsi pavadīt patīkamās nodarbēs. Tavi sapņi ir vislabāk motivācija! Pievērs uzmanību apkārt notiekošajam, nebaidies rīkoties īstajā mirklī!

Mežāzis Tu nekad nezini, kas notiks, bet turpini virzīties uz priekšu, jo gaidāms brīnums! Iemācies noticēt pats sev! Ar mīļotajiem cilvēkiem vienmēr vajag meklēt kompromisus.

Ūdensvīrs Savu vēlmi rīkoties nekādi nevarēsi noslāpēt, iespējams, ka tas nemaz nav nepieciešams. Impulsu vadīts šodien pārsteigsi citus! Tikai ar apdomu!

Zivis Izvēļu veikšana šodien noteikti nebūs tava stiprā puse, tāpēc to labāk atliec uz vēlāku! Atrodi laiku kam nozīmīgākam, kam tādam, kas tev liks morāli augt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)