Banner 980x90

Droši ātrie kredīti internetā ir pieejami personām ar atbilstošu maksātspēju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās droši ātrie kredīti internetā ir pieejami personām ar stabiliem un kredīta apjomam atbilstošiem ienākumiem, tomēr jāņem vērā, ka finanšu līdzekļu aizņemšanās ir jāapsver atbildīgi. Ātrais kredīts nav paredzēts neapdomātu pirkumu veikšanai, kā arī citu parādsaistību dzēšanai, cenšoties atrisināt ilgtermiņa finanšu problēmas.

Trīs vērtīgi padomi, kā izmantot ātro kredītu atbildīgi:
- vienmēr nepieciešams sev pajautāt, vai tiešām nav iespējams iztikt bez aizdevuma. Varbūt pirkums, kura dēļ ir radusies vēlme aizņemties finanšu līdzekļus, nav ikdienā primāri nepieciešams un to ir iespējams iegādāties, pakāpeniski iekrājot naudu no ikmēneša ienākumiem;
- nav ieteicams aizņemties vairāk naudas, nekā ir iespējams tuvākajā laikā atdot. Jābūt pārliecībai par savām spējām ievērot aizdevēja noteikto atmaksas termiņu;
- kredīta apjoms jāizvēlas atbilstoši konkrētajai finanšu situācijai, tāpēc jāizvērtē regulārie izdevumi par ikdienā nepieciešamo preču iegādi vai pakalpojumu apmaksu. Tāpat svarīgs faktors ir aizdevuma apjoma attiecība pret kredīta ņēmēja ikmēneša ienākumiem.

Droši ātrie kredīti internetā no SMScredit.lv                
Aizdevējs piedāvā aizņemties naudas summu līdz 300 eiro pirmajā reizē un līdz pat 425 eiro turpmāk, savukārt piedāvātais atdošanas termiņš ir no desmit līdz 30 dienām. Saviem klientiem SMScredit.lv piedāvā saņemt aizdevumu apmēram desmit minūšu laikā*, kā arī sekot līdzi ātrā kredīta atmaksai savā profilā aizdevēja mājaslapā www.smscredit.lv. Nepieciešamības gadījumā aizdevējs piedāvā arī pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu, kas ir maksas pakalpojums. 

Lai saņemtu ātro kredītu, jāveic četri soļi:
- jāizvērtē sava maksātspēja un jāiepazīstas ar visiem līguma nosacījumiem;
- jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā www.smscredit.lv un jāizvēlas kredīta lielums un atdošanas termiņš;
- jāapstiprina reģistrācija, ieskaitot uzņēmuma bankas kontā 0,01 eiro, lai aizdevējs būtu drošs, ka aizdevums nonāks pareizajā bankas kontā;
- dažu minūšu laikā e-pastā vai īsziņā klientam tiks paziņots, vai kredīts tiks piešķirts. Turpmāk, lai aizņemtos nepieciešamo summu, var nosūtīt tikai vienu īsziņu, piezvanīt uz klientu apkalpošanas numuru vai aizpildīt pieteikuma anketu pie kāda no sadarbības partneriem - SIA "Narvesen Baltija" tirdzniecības vietās vai VAS "Latvijas Pasts" filiālēs.

SMScredit.lv prioritāte ir droša un atbildīga aizņemšanās
Jebkurš aizdevums ir nopietnas kredītsaistības. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas SMScredit.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros. Plašāka informācija par iespējām saņemt aizdevumu desmit minūšu laikā pieejama šeit: https://www.smscredit.lv/par-smscredit/!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)