Banner 980x90

Dzelzceļa vēstures nospiedumi Ludzā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
"Latvijas dzelzceļš" izstrādājis aizraujošu aplikāciju "Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad", ar kuras palīdzību 155 vietās visā Latvijā līdz pat 30.septembrim iespējams izveidot interesantas fotokolāžas, savienojot dzelzceļa pagātni un tagadni, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē "AD Omnia" pārstāve Laima Šeniņa. 

Galvenais spēlētāja uzdevums – ar aplikācijas palīdzību nofotografēt kādu no 155 vēsturiskajiem dzelzceļa objektiem tādā rakursā, kā tas attēlots aplikācijā esošajā senajā fotogrāfijā. Iegūto fotokolāžu iespējams publicēt savos sociālajos tīklos, kā arī ar publicēto fotokolāžu palīdzību krāt punktus un tikt pie balvām. Viens no šiem vēsturiskajiem punktiem atrodas arī Ludzā.

Ludzas stacija. Ļucinas stacija atvērta 1901.gadā aptuveni viena kilometra attālumā no pilsētas. 1919.gadā tās nosaukums bija "Ludze", bet jau 1921.gadā stacija pārdēvēta par Ludzu. Sākotnējā koka stacijas ēka pēc Otrā pasaules kara aizstāta ar apjomīgu mūra konstrukcijas namu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)