Banner 980x90

Florbola sacensībās uzvar "Līdumnieki"

Publicitātes foto/ Foto: Aldis Tihovskis
Publicitātes foto/ Foto: Aldis Tihovskis

Sestdien, 12.decembrī Ciblas novada sporta kompleksā Felicianovā pirmo reizi notika sacensības florbolā "Ziema 2015", kas varētu kļūt par tradicionālām.

Kā pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja Ciblas novada sporta organizatore Ineta Miklucāne, sacensībās piedalījās četras komandas no Ciblas novada, katrā bija 4 spēlētāji, ieskaitot vārtsargu.

Cīņa ritēja par ceļojošo kausu. Īpaši spraiga atmosfēra laukumā valdīja, kad komandas "Līdumnieki" un "Cibla" cīnījās par uzvaru.

I vietu izcīnīja komanda "Līdumnieki", kurā spēlēja Mārtiņš Pavlovs, Raivis Kozlovskis, Verners Valters, Alens Kalvāns.

II vieta – komandai "Cibla", kurā spēlēja Andris Duncāns, Endijs Romanovs, Renārs Romanovs un Intars Donskis.

III vieta – komandai "Aleksandra "Šuriks", kurā spēlēja Kristaps Tereško, Vairis Sprūžs, Edijs Budrevičs, Edgars Mizāns.

4.vieta – komandai "LVU-21", kurā spēlēja Kristiāns Punculs, Lenards Laganovskis, Gustavs Aleksandrovs un Jevģēnijs Kairovs.

Balvas saņēma visi: godalgoto vietu ieguvējiem – kausi, medaļas un diplomi. Komandai "LVU-21" – maziņais kauss kā mierinājuma balva.
Sacensībās tika izmantots sporta kompleksa inventārs – florbola nūjas un bumbiņas.

Sacensību rīkotāji: Ciblas jauniešu biedrība "Strauts", CJC "Impulss", Felicianovas Sporta komplekss un Ciblas novada pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)