Banner 980x90

Hansapost.lv interneta veikals

Laika trūkuma dēļ daudziem neatliek brīvs brīdis, lai dotos uz veikaliem un iepazītos ar jaunākajiem mājsaimniecības preču piedāvājumiem. Mūsdienās tas vairs nav jādara, jo tagad viegli un ērti var iepirkties internetā. Turklāt to var izdarīt jebkurā diennakts laikā.
   
Daudzi noteikti kādreiz ir veikuši pasūtījumus no "Hansapost" kataloga, kas pa pastu pienāk drukātā veidā. Kompānija ir spērusi soli uz priekšu – un tagad ar "Hansapost" lieliskajiem piedāvājumiem var iepazīties arī internetā mājaslapā Hansapost.lv.
   
Interneta veikals Hansapost.lv sniedz vairākas priekšrocības:
- Hansapost.lv piedāvā pasūtījums bez priekšapmaksas. Pasūtot preces "Hansapost.lv" interneta veikalā, par tām var maksāt, preci saņemot. Proti, sūtot preces uz nomaksu, iemaksa nav jāveic, jo vajadzēs maksāt tikai par pasta izdevumiem.
- Saņem kārotās preces divu nedēļu laikā!. Preču pasūtīšana interneta veikalā ir droša, jo visām precēm tiek piemērotas 14 dienu atdošanas tiesības. Ja radusies situācija, ka neesat ar preci apmierināts un nevēlaties to sev paturēt, variet to atdot atpakaļ 14 dienu laikā. Vienīgi jāatceras, ka tādā gadījumā prece nedrīkst būt lietota.
- Hansapost.lv sniedz labākās cenas garantiju! "Hansapost" piedāvājumā "Saldām cenām" ir labāko cenu garantija. Iepirkšanās vietnes noteikumi paredz – ja esi iegādājies "Hansapost" interneta veikala sākumlapā "saldo cenu"  piedāvāto preci un atradīsi tieši tādu pašu preci viena mēneša laikā citur lētāku, tad klientam tiks samaksāta cenas atšķirība dubultā. Jāatceras, ka labāko cenu garantija ir spēkā tikai tad, ja atrastā prece ir 100% identiska mūsu precei (preču zīme, ražotājs, tehniskie dati un tamlīdzīgi parametri).
   
Būtiski, ka pasūtījumus "Hansapost" var veikt katrs, izvēloties sev piemērotāko variantu. To var izdarīt pa tālruni 670 60 506 katru dienu no pulksten 8.00 līdz 20.00, var izmantot arī faksu (670 60 507) vai arī ielūkoties mājaslapā www.hansapost.lv, kur var iepazīties ar plašo preču klāstu, kā arī sīkāk uzzināt par preču pasūtījuma noteikumiem.
   
Divu trīs nedēļu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas izvēlētā prece tiks nogādāta Tev tuvākajā pasta nodaļā. Laikā, kad sūtījums būs pienācis pasta nodaļā, katram klientam tiks nosūtīts paziņojums ar aicinājumu pasūtītos izstrādājumus izpirkt. Pēc aicinājuma saņemšanas sūtījums jāizpērk tuvākajās dienās, jo pasūtījuma glabāšanas laiks (no pasūtījuma saņemšanas dienas pasta nodaļā) parasti ir viens mēnesis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)