Banner 980x90

Ierobežos satiksmi Ludzas novada pašvaldības autoceļos un ielās

Publicitātes foto/ Foto: Ludza.lv
Publicitātes foto/ Foto: Ludza.lv
Lai novērstu pašvaldības autoceļu bojājumus pavasara atkušņa laikā un pamatojoties uz MK 15.12.1998. noteikumu Nr.456 "Noteikumi par autoceļu valsts aizsardzību un kārtību, kādā ieviešami transportlīdzekļu satiksmes aizliegumi un ierobežojumi" 2.1, 3.2, 4.2, punktiem.

Punkti:

1. Ierobežot kravas transportlīdzekļu kustību pa Ludzas novada pašvaldības autoceļiem un ielām 2016.gada pavasara atkušņa laikā; plānotais ierobežojumu periods – no 10.03.2016. līdz sasaluma perioda beigām.

2. Pagastu pārvalžu vadītājiem (Isnaudas, Pureņu, Ņukšu, Pildas, Rundēnu, Istras, Nirzas, Briģu, Cirmas pagasti) nodrošināt pagaidu 312.ceļa zīmes "Masas ierobežojums" uzstādīšanu uz ceļiem, t.i.aizliegt transportlīdzekļu ar pilnu masu virs 5 tonnām kustību pa pašvaldības autoceļiem visā to garumā (saskaņā ar pielikumu).

Ceļu sarakstu, kur noteikti satiksmes ierobežojumi iespējams apskatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)