Banner 980x90

Interesentiem iespēja apmeklēt renovēto Ludzas Tautas namu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Gatavojoties Latvijas valsts simtgadei un Ludzas jubilejai, viens no nozīmīgākajiem rituāliem ir māju sapošana, veidojot simbolisku saikni ar gatavošanos ikviena cilvēka dzimšanas dienai, kad, gaidot viesus, sakārtojam savu dzīves telpu, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Ludzas Tautas nama direktore Valentīna Razumovska.

Ludzas Tautas nama direktore pateicas ikkatram, kas ar finansējumu, ideju, domu, darbu, darīja visu iespējamo, lai Tautas nams tiešām pārtaptu par mūsdienīgu kultūras objektu, kur prieks darboties amatierkolektīvu dalībniekiem un skatītājiem ir liela vēlme apmeklēt šo iestādi.

Vēlot visiem no sirds izbaudīt paveikto darbu un tā augļus renovētajā Tautas namā, ielūdzam

Ceturtdien, 11.augustā, no plkst.13.00 līdz plkst.14.00 būs iespēja apmeklēt Tautas namu, lai novērtētu un papriecētu acis ar padarītā darba rezultātu.

Ikvienam interesentam būs iespēja izstaigāt renovēto lielo, mazo zāli, skatuvi, foajē kā arī baudīt gaismas un skaņas efektus.

Tautas nams apskatei būs atvērts arī pilsētas svētkos sestdien, 13.augustā, no plkst.15.00 līdz plkst.18.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)