Banner 980x90

Izsludināts konkurss "Ludzas novada Jauniešu gada balva 2016"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No piektdenas, 1.jūlija, sāksies pieteikumu pieņemšana konkursam "Ludzas novada Jauniešu gada balva 2016", kuru organizē Ludzas novada pašvaldība sadarbībā ar Bērnu un jauniešu centru, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Ludzas novada pašvaldība.

Šāds konkurss tiek organizēts pirmoreiz. Tā mērķis ir veicināt jauniešu iesaistīšanos novada sabiedriskajā dzīvē, apzināt aktīvākos un talantīgākos jauniešus, izvērtēt viņu sasniegumus un apbalvotu labākos.

Dalībai konkursā var pieteikt jauniešus par aktivitātēm laikā no 2015.gada 1.septembra līdz 2016.gada 1.jūlijam. Pieteikumi jāiesniedz no piektdienas, 1.jūlija, līdz trešdienai, 20.jūlijam, darba laikā Ludzas novada pašvaldības 312.kab. Raiņa iela 16, Ludzā.

Ir noteiktas šādas nominācijas:
* Gada brīvprātīgais,
* Gada jaunietis sportā,
* Gada jaunais mākslinieks,
* Gada jaunietis,
* Ludzas novada patriots,
* Jauniešu iniciatīva laukos,
* Gada jauniešu organizācija,
* Gada jaunais uzņēmējs,
* Gada jauniešu balsts.

Konkursam var pieteikt jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem. Nominācijā Gada jauniešu balsts var pieteikt visu vecumu cilvēkus, kuri atbalsta un palīdz realizēt jauniešu idejas. Apbalvošana notiks Ludzas pilsētas svētkos sestdien, 13.augustā.

Konkursa nolikums ir pieejams šeit. Iepazīties ar nolikumu un saņemt pieteikuma veidlapas var arī novada pašvaldībā Ludzā, Raiņa ielā 16, 312. kabinetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)