Banner 980x90

Kārsavā ar Futbola dienu atklās vasaras sezonu

Kārsavā ar Futbola dienu atklās vasaras sezonu, informēja Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.

Futbola diena Kārsavā notiks jau ceturto gadu pēc kārtas. Turnīrs notiks divas dienas - ceturtdien, 14.maijā Mērdzenes pamatskolas stadionā, bet 16.maijā Kārsavas vidusskolas stadionā.

Šodien Mērdzenes pamatskolas stadionā turnīrs sāksies plkst.11.00, bet 16.maijā Kārsavas vidusskolas stadionā turnīrs sāksies plkst.18.00. Turnīra laikā paralēli notiks vairāki konkursi, kuros apmeklētāji varēs pārbaudīt savas prasmes.

Minifutbola turnīrs notiks formātā seši pret seši spēlētāji. Sacensības notiks pēc minifutbola pastāvošiem FIFA noteikumiem, kurus precizē komandu pārstāvji pirms turnīra sākuma.

Futbola dienas (Eiropā - "Grassroots day") kustība sākās 2010.gadā. Eiropā tā tika rīkota vienā dienā ar UEFA Čempionu līgas finālu, bet Latvijā to pielāgoja savām vajadzībām, un tā norisinājās vienlaicīgi ar Latvijas kausa izcīņas finālu. Šogad LFF futbola dienu pārcēla uz septembri, norādot, ka pasākumu organizēšanas laiks ir diezgan variējams, Kārsavas novads tomēr pieturas pie iesāktās tradīcijas un turnīru organizē maijā, atklājot vasaras sezonu. Kārsavas novads ir tā vieta, kur futbolu spēlē gan skolēni, gan studenti, gan pieaugušie, gan meitenes un zēni, tādēļ šis sezonas atklāšanas pasākums tiek ļoti gaidīts. Ar mūsējiem futbolistiem laukumā tiksies apkārtējo novadu spēlētāji no Ludzas, Ciblas un Bērzgales novada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)