Banner 980x90

Kārsavas novadā atklās jaunu tūrisma objektu - bišu namiņš

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 18.jūnijā, Kārsavas novadā piemājas saimniecībā "Kalniņi" atklās jaunu tūrisma objektu - bišu namiņš, kurā apmeklētāji varēs ļauties bišu ārstnieciskajai terapijai, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Kārsavas novada tūrisma organizatore Inga Bernāne.

Savukārt svētdien, 19.jūnijā visi tiek aicināti uz mājražotāju tirgu, kas notiks Kārsavas Lielā tirgus ietvaros un ir veltīts Līgo un vasaras saulgriežu  tematikai.

Bišu saimniecības īpašnieki Vaira un Jānis Šicāni no plkst.13.00 aicina interesentus uz Mežvidu pagasta, Otrajiem Mežvidiem, Jāņu ielā 5. Īpaši tiek gaidītas ģimenes ar bērniem piedalīties sveču izgatavošanas meistarklasēs, kā arī iemēģināt savu roku glezniecībā enkaustikas tehnikā. Saimnieki oficiāli vērs durvis bišu namiņam, kas vasaras sezonā apmeklētājus priecēs ar stundu garu relaksācijas tūri, ļaujoties bišu zumēšanas ārstnieciskajai iedarbībai.

Svētdien, 19.jūnijā pie Kārsavas kultūras nama jau no agra rīta mājražotāji un amatnieki no dažādām Latvijas vietām, sabrauks, lai Līgo tirgus apmeklētājiem piedāvātu svaigākos un gardākos pašu ražotos lauku labumus un darinājumus. Bozovas etnografiskais ansamblis rūpēsies par jautru un skanīgu tirgus noskaņu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)