Banner 980x90

Kārsavas novadā lietavu dēļ iekavējušies grants ceļu būvdarbi

Daugavpils, 18.okt., LETA. Šī gada spēcīgo lietavu dēļ Kārsavas novadā iekavējušies grants ceļu būvdarbi, aģentūru LETA informēja Kārsavas novada pašvaldībā.

Pēc būvdarbu laika izpildes grafika augusta sākumā tika sākti pārbūves darbi Mežvidu pagasta ielās. Būvdarbu izpildei bija plānoti divi mēneši. Taču intensīvo nokrišņu dēļ būvdarbu veicējs VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ir pārtraucis būvdarbus un Kārsavas novada pašvaldībai lūdzis tehnoloģisko pārtraukumu.

Līdz lietavām Mežvidu pārbūvējamajās ielās daļēji paspēts nomainīt caurtekas, veikt grāvju tīrīšanu un noņemt apaugumu.

Grants ceļa posmu būvdarbi Mežvidu, Salnavas un Mērdzenes pagastos tiks atsākti, iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, visticamāk nākamgad pavasarī.

Būvprojektiem "Kārsava – Jēči – Otrie Mežvidi" un Alejas ielas pārbūvei decembrī tiks izsludināts būvdarbu konkurss atkārtoti un projekta iesniegums sniegts Lauku atbalsta dienestā izvērtēšanai. Plānots, ka 2018.gadā tiks pārbūvētas Alejas un Nākotnes ielas, kā arī plānotie ceļu posmi Soldoni – Šoseja un Kārsava – Jēči – Otrie Mežvidi.

Septembrī ir beidzies iepirkums projektēšanas darbiem otrās prioritātes grants ceļiem: Smilšu ielai Goliševas pagastā un autoceļam Pudinava - Latvīšu Stiglova Mērdzenes pagastā. Patlaban notiek pretendentu piedāvājumu izvērtēšana. Tiklīdz iepirkumu komisija pieņems lēmumu, tiks slēgts līgums ar iepirkuma uzvarētāju un sāksies darbs pie būvprojektu izstrādes otrās prioritātes grants ceļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)