Banner 980x90

Kārsavas novadā notiks tradicionālais nakts sēņošanas festivāls "Ejom bakuot!"

Daugavpils, 2.aug., LETA. Nākamnedēļ, 12.augusta, Kārsavas novada dabas parkā "Numernes valnis" norisināsies tradicionālais nakts sēņošanas festivāls "Ejom bakuot!", aģentūru LETA informēja novada pārstāve Inese Krivmane.

Piedalīties festivālā aicinātas sēņotāju komandas pa trim cilvēkiem, nepieciešamais ekipējums ir pīts klūgu grozs, nazītis, lukturītis, ērts apģērbs un telts, jo šoreiz paredzēta nakšņošana meža telšu pilsētiņā.

Pasākuma dalībnieku pulcēšanās Numernes mežā sāksies plkst.20, būs iespēja pārbaudīt zināšanas par sēnēm, kā arī laiks uzstādīt telti. Kopīgā došanās mežā paredzēta plkst.21.30. Atgriežoties no sēņošanas tiks cildināti labākie sēņotāji.

Vakara gaitā būs iespēja arī mieloties ar zupu un baudīt naksnīgā meža noskaņu Māra Keiša ģitārspēles pavadībā pie ugunskura.

Nākamās dienas rītā plkst.10 paredzēts skrējiens pa meža takām un rīta rosme, kam sekos brokastu maltīte un mājupceļš.

Sēņotāji aicināti iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 28343926.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)