Banner 980x90

Kārsavas novada pašvaldība aicina skolēnus pieteikties vasaras darbam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kārsavas novada pašvaldība aicina 9.klases skolēnus pieteikties darbam vasaras brīvdienās, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.

Pieteikšanās darbam vasaras brīvdienās līdz piektdienai, 20.maijam. Skolēnam uz nodarbinātības brīdi (2016.gada augusts) ir jābūt 15 - 16 gadus vecam un pēc 9.klases absolvēšanas jāturpina mācības Kārsavas vidusskolā vai Malnavas koledžā.

Vasaras periodā no 1.augusta līdz 12.augustam Kārsavas  novada pašvaldība nodrošinās darba vietas 8 skolēniem gan Kārsavas pilsētā, gan novada pagastos. 

Nodarbinātības pasākumos vasaras brīvlaikā iesaistītie skolēni strādā 2 nedēļas, 7 stundas dienā, 35 stundas nedēļā, (divas nedēļas vienam skolēnam vienas vasaras laikā), saņemot atlīdzību valstī noteiktās minimālās stundas tarifa likmes apmērā par faktiski nostrādātajām stundām.

Vairāk informācijas un pieteikuma forma Kārsavas novada mājas lapā: karsava.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)