Banner 980x90

Kārsavas novada pašvaldība konkursā nodrošinās 100 eiro labākajai jauniešu biznesa idejai

Jelgava, 11.okt., LETA. Kārsavas novada pašvaldība izsludinājusi biznesa ideju konkursu "As varu!" Kārsavas vidusskolā un Malnavas koledžā, kura galvenā balva ir 100 eiro labākai idejai, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Barkāne.

Abas izglītības iestādes ir biznesa izglītības biedrības "Junior Achievement Latvija" dalībskolas. Konkursa pieteikumu līdz 9.novembrim var iesniegt Kārsavas vidusskolas vai Malnavas koledžas audzēknis vai jauniešu grupa, kas līdz 13.novembrim ir reģistrējušies kā skolēnu mācību uzņēmums "Junior Achievement Latvija".

Vērtēšanas komisiju veidos uzņēmēji, pašvaldības pārstāvji un nozares eksperti. Katra biznesa ideja saņems speciālistu padomus un ieteikumus tās veiksmīgai realizēšanai. Konkursā tiks noskaidrotas četras labākās biznesa idejas, kuru autori saņems naudas balvas - labākā ideja iegūs 100 eiro, tāpat paredzētas arī 75, 50 un 25 eiro balvas.

Konkursa mērķis ir motivēt jauniešus sava biznesa veidošanai un attīstībai inovatīva produkta vai pakalpojuma radīšanai, veicinot jauniešu dalību biznesa izglītības biedrības "Junior Achievement Latvija" piedāvātajā uzņēmēju veicināšanas programmā un praktiskajos treniņos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)