Banner 980x90

Kārsavas pilsētā noslēgts līgums par "Jaunas katlu mājas būvprojekta izstrādi" 

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Kārsavas novada pašvaldība šī gada janvārī noslēdza līgumu ar SIA "Strasa Konsultanti" par "Jaunas katlu mājas Kārsavas pilsētā būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību", pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Kārsavas novada pašvaldībā. 

Janvāra sākumā izstrādāts nolikums un organizēts iepirkums "Jaunas katlu mājas Kārsavas pilsētā tehniskā projekta izstrāde un autoruzraudzība". Konkursā savus piedāvājumus iesniedza 3 pretendenti, no kuriem par uzvarētāju atzīts SIA "Strasa Konsultanti" piedāvājums (piedāvātā līgumcena 22990,00 eiro ar PVN), ar kuru šobrīd ir noslēgts līgums par projektēšanu.

Šobrīd tiek izstrādāta topogrāfija pašvaldības zemes īpašumam Telegrāfa ielā 37, kur ir plānots būvēt jauno katlu māju.

Kārsavas novada pašvaldības un SIA "Kārsavas namsaimnieks" pārstāvji ir veikuši katlu māju tirgus izpēti - bijuši vairākās vizītēs uz citiem novadiem, lai redzētu un dzirdētu dažādus viedokļus par katlu māju darbību un iespējamajiem to izbūves risinājumiem.

Balstoties uz izpēti ir izvēlēts labākais iespējamais risinājums tieši Kārsavas pilsētai. Jāpiebilst, ka plānotais projekts nākotnē paredz visu Kārsavas pilsētas siltumu nodrošināt tikai ar vienu katlu māju.

Jau šobrīd ir skaidrs, ka arī 2016/2017. gada apkures sezonu vēl būs jādzīvo ar esošo katlu māju, jo pat pie visātrākajiem projektēšanas tempiem, pašu apkures katlu izgatavošana var ilgt līdz pat 8-10 mēnešiem, līdz ar to fiziski nav iespējams tikt pie jaunās katlu mājas jau uz jauno apkures sezonu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)