Banner 980x90

KNAB joprojām bez priekšnieka, Cēsīs meklē Ziemassvētku egles, Salacgrīvā izgaismo puķu dobi

Foto: Zane Bitere/ LETA
Foto: Zane Bitere/ LETA
Piektdien, 28.oktobrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Salacgrīvā atklāj izgaismoto puķu dobi

Otrdien, 18.oktobra vakarā, sagaidot tumsu, svinīgi atklāja, jeb iededza apgaismojumu pie puķu dobes laukumā pretī Tūrisma informācijas centram, bibliotēkai un muzejam, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā. 

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lvPublicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv

Nedēļas nogalē Limbažos notiks Lielais rudens tirgus

Svētdien, 30.oktobrī Limbažos būs Lielais rudens tirgus ar plašu mājamatnieku izstrādājumu, pārtikas un rūpniecības preču klāstu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lvPublicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv

Iedzīvotāji aicināti palīdzēt atrast Cēsu Ziemassvētku egles

Novembrī laiks nolūkot Ziemassvētku egles, kas Cēsīs rotās Vienības un Rožu laukumus. Ik gadu cēsnieki aktīvi palīdzējuši atrast pilsētas galvenās svētku rotas vai arī dāvājuši savos īpašumos izaugušas skaistules.

Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lvPublicitātes foto/ Foto: Cesis.lv

Cēsu "Lekringa" florbolists Trekše nosaukts par "Elvi florbola līgas" septembra mēneša labāko spēlētāju

Par "Elvi florbola līgas" labākajiem septembra spēlētājiem nosaukti Kocēnu "Rubenes" florboliste Madara Adamane un Cēsu "Lekringa" florbolists Pēteris Trekše, piektdien paziņoja Latvijas Florbola savienība.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Valmieras pašvaldība atgādina: Helovīns nav sīkais huligānisms

Tradicionāli 31.oktobra vakarā izgrebtos ķirbjos dedzinātas sveces, jaunieši pārģērbjas spocīgās maskās, apstaigā kaimiņus, lūdzot saldumus. Taču Valmieras pilsētas pašvaldība labu laiku pirms Helovīnu vakara saņem iedzīvotāju zvanus ar lūgumiem pasargāt viņus no šādiem jauniešu apmeklējumiem. 

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Aicina ziņot par agresīvu braukšanu Valmierā

Rudenim kļūstot arvien tumšākam un vēsākam, pastiprināta uzmanība jāpievērš drošībai uz ielām. Nereti Valmieras pilsētas pašvaldība ir saņēmusi iedzīvotāju ziņas par agresīviem autobraucējiem Valmieras ielās, kas ievērojami pārsniedz braukšanas ātrumu, sānslīdē izbrauc pilsētas rotācijas apļus vai pilsētas stāvlaukumus. 

Publicitātes fotoPublicitātes foto

KNAB priekšnieka amata konkursa otrajai kārtai nevirza nevienu kandidātu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amata atlases komisija konkursa otrajā kārtā nolēmusi nevirzīt nevienu no pretendentiem, šodien žurnālistiem pavēstīja komisijas vadītājs Valsts kancelejas direktors Mārtiņš Krieviņš.

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

Kučinskis nepatīkami pārsteigts par KNAB priekšnieka konkursa iznākumu un runās ar atlases komisiju

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) ir nepatīkami pārsteigts par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amata konkursa iznākumu un plāno šo jautājumu pārrunāt ar atlases komisiju.

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

Izsludināts konkurss uz Satversmes tiesas tiesneša amatu

Satversmes tiesas (ST) tiesneša amata kandidātu izraudzīšanas komisija aicina pieteikties konkursā uz ST tiesneša amatu, aģentūru LETA informēja Tieslietu ministrijā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Mācības STORMEX 2016 apliecina Valmieras gatavību elektroapgādes krīzei

No piektdienas, 21.oktobra līdz svētdienai, 30.oktobrim Latvijā notiek civilās aizsardzības mācības STORMEX 2016 un LatMODEX 2016. Valmierā 21. un 24.oktobrī notika Civilās aizsardzības komisijas sēdes, plānojot iespējamo rīcību atbilstoši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) piedāvātajam mācību scenārijam. Savukārt 26.oktobrī Rīgā notika kopīga visu iesaistīto pašvaldību STORMEX mācību atziņu sanāksme. 

Publicitātes fotoPublicitātes foto

 

 

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)