Banner 980x90

Kūdras un meža ugunsgrēka teritorijā Kārsavas novadā vēl notiek gruzdēšana

Rīga, 4.jūl., LETA. Kārsavas novada Beržovkas kūdras purvā un mežā joprpojām notiek gruzdēšana, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Meža un kūdras purva ugunsgrēka dzēšanas darbi Kārsavas novada Malnavas pagastā turpinājās arī trešdien.

Taču joprojām notiek gruzdēšana atsevišķās vietās kūdras purvā, un šodien dzēšanas darbi tiks turpināti.

Jau vēstīts, ka pirmdienas vakarā Beržovkas kūdras purvā, kas atrodas Kārsavas novada Malnavas pagastā, izcēlās plašs ugunsgrēks, kura dzēšanā iesaistījās VUGD, Valsts meža dienesta, "Latvijas dzelzceļa" un Valsts robežsardzes darbinieki, kā arī degošā kūdras purva apsaimniekotāju uzņēmumā nodarbinātie. Dzēšanai tika izmantots arī Nacionālo bruņoto spēku helikopters.

Otrdienas vakarā ugunsnelaimi izdevies ierobežot plašo, un kopumā tajā izdegusi 32 hektāru liela platība - 22 hektāri kūdras un desmit hektāri meža.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)