Banner 980x90

Latgalē bišu spiets sadzeļ divas sievietes; iet bojā kaza un suns

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Trešdien, 22.jūnijā, kādas mājas pagalmā Latgalē ielidojis bišu strops, kas kļuvis agresīvs un uzbrucis cilvēkiem un dzīvniekiem, kā rezultātā sadzeltas divas sievietes, bet bojā gājuši kaza un suns, aģentūra LETA uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Pēc bišu uzbrukuma kādai 44 gadus vecai sievietei sākusies dzīvībai bīstama alerģiska reakcija, mediķi sākotnēji stabilizējuši viņas stāvokli, bet pēc tam nogādājuši slimnīcā. Savukārt 71 gadu veca sieviete, lai arī tikusi sadzelta, cietusi mazāk, un viņai medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas.

Bišu sadzeltie mājdzīvnieki gājuši bojā.

Vakar mediķi devušies palīgā vēl vairākiem iedzīvotājiem, kurus sadzēluši sirseņi vai lapsenes, taču šie gadījumi nav bijuši tik smagi un pieticis ar medicīniskās palīdzības sniegšanu uz vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)