Banner 980x90

Latgalē slimnīcā nogādāts vīrietis ar sazāģētu plaukstu un elektrotraumu guvis vīrietis

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pagājušajā diennaktī slimnīcā nogādāts vīrietis ar sazāģētu plaukstu, elektrotraumu guvis vīrietis, kā arī kokzāģētavā darba traumu guvis vīrietis.

Piektdien, 29.jūlijā, Latgalē 27 gadus vīrietis, strādājot ar ripzāģi, iezāģējis sev plaukstā. Mediķi viņam konstatēja zāģētas brūces ar muskuļu un cīpslu bojājumiem. Cietušais tika nogādāts Rīgā mikroķirurgu rokās, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Latgalē slimnīcā nogādāts 66 gadus vecs vīrietis, kurš guvis elektrotraumu. Vīrietis pieskāries metāla vārtiem, kam blakus atrodas elektrosadales skapis. Iespējams, notikusi strāvas noplūde, kā rezultātā vīrietis saņēma strāvas triecienu.

Piektdien Latgalē 42 gadus vecs vīrietis paslīdējis dārzā un iekritis stikla siltumnīcā, gūstot nopietnas traumas. Cietušajam sagriezts kakls un plaukstas, viņš vidēji smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Savukārt Vidzemē piektdien 42 gadus vecs vīrietis guvis darba traumu kokzāģētavā. Vīrietim atsitienā trāpījis baļķis, kā rezultātā strādājošais guvis politraumu - iegurņa un vēdera orgāna traumu, iespējams, traumēti arī mugurkaula skriemeļi. Cietušais stabilā, bet vidēji smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests vakar saņēma 1133 izsaukumus, no tiem 262 saistīti ar traumām vai negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)