Banner 980x90

Latvijā pārspēti vairāki 24.jūnija karstuma rekordi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 24.jūnijā, līdz plkst.18.00 astoņās novērojumu stacijās pārspēti, bet divās- atkārtoti 24.jūnija maksimālās gaisa temperatūras rekordi.

Kā ziņo Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs, viskarstākais bijis Kolkā, kur gaisa temperatūra sasniegusi plus 30,2 grādus. 30 grādu atzīmi termometra stabiņš sasniedzis Mērsragā.

Citviet ir bijis nedaudz vēsāks. Bez Kolkas un Mērsraga siltuma rekordi pārspēti Pāvilostā, Saldū, Jelgavā, Skrīveros, Gulbenē un Rēzeknē.

Savukārt atkārtoti rekordi - Bauskā un Zīlānos.

LETA jau ziņoja, ka arī turpmākās divas dienas gaidāms pamatīgs karstums. Gaisa temperatūra Latvijā varētu sasniegt plus 34 grādus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)