Banner 980x90

Lauktehnikas mikrorajonā iestādītas jaunas liepas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 12.augustā, gandrīz visi Ludzas novada domes deputāti pulcējās uz tradicionālu pasākumu – koku stādīšanu, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā.

Šoreiz bija izvēlēta vieta Latgales ielā 238D, zaļajā zonā pie daudzdzīvokļu mājām, Maskavas apvedceļa tuvumā. Vēl pavasarī šajā vietā auga papeles, bet tās nācās nozāģēt. Vietā Ludzas pilsētas svētku laikā deputāti iestādīja astoņas liepas.

Koku stādīšana iesākās ar nelielu, bet spēcīgu lietu. Tas nedaudz aizkavēja darbošanos, toties turpmākā pusstunda aizritēja ļoti raiti. Turklāt pēc lietus pār Martišiem zaigoja skaista varavīksne.

Ar SIA "Ludzas apsaimniekotājs" Apzaļumošanas un labiekārtošanas iecirkņa traktoriņu bija atvesti kociņi, melnzeme, lāpstas un lejkannas, kā arī mietiņi jauno liepu nostiprināšanai.  Padomus darbā deva iecirkņa vadītāja Olga Meirāne.

Deputāti, darot kopīgu darbu, atcerējās, kā iepriekšējos gadus koki stādīti Latgales ielā pie bijušās rūpnīcas "Metālists" un Ludzas parkā.  Cerēsim, ka jaunās liepas Lauktehnikas mikrorajonā izaugs kuplas un krāšņas, par prieku ludzāniešiem un visiem, kas iebrauc Latvijas senākajā pilsētā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)