Banner 980x90

Lidojums ar gaisa balonu

Cilvēki jau gadiem ir sapņojuši par iespēju pacelties gaisā, nonākt tuvāk saulei un lidot. Lidojumi vilināt vilina katru. Pati galvenā vēlēšanās ir ātrāk nonākt no vienas pasaules vietas otrā, tāpat mums katram ir vēlēšanās izbaudīt planēšanas burvību un atrasties kaut gabaliņu virs zemes un vērot to no putna lidojuma. To piedāvā dažādi lidaparāti, starp tiem ir lidmašīnas, deltaplāni, helikopteri un citi. Taču viens no neaizmirstamākiem ceļojumiem ir lēni mierīgs, emocijām apvīts lidojums gaisa balonā.
   
Ja vēlies izjust un ieraudzīt Latviju no putna lidojuma, izbaudi to gaisa balonā! Lieliskadavana.lv piedāvā Jums iespēju iepriecināt savus draugus un tuviniekus, kolēģus un priekšniecību, uzdāvinot lidojumus ar gaisa balonu dzimšanas dienā, kāzu jubilejā vai kāzu dienā vai citos Jums nozīmīgos svētkos.
   
Pārvērt lidojumu par romantisku pasākumu – pārsteidz savu otro pusīti ar atzīšanos mīlestībā daudzus metrus virs zemes. Iemūžini šo neaizmirstamo pasākumu un pārvērt to par kolektīvu pasākumu, tādēļ neaizmirsti paņemt līdzi fotoaparātu vai videokameru. 
   
Esam pārliecināti, ka pirmais lidojums gaisa balonā katram kļūs par neaizmirstamu un īpašu notikumu Jūsu dzīvē un Jums gribēsies atkal un atkal nokļūt gaisa balonā, kur viens no saviļņojošākajiem mirkļiem ir dažas sekundes pēc brīža, kad balons paceļas virs zemes.

Lieliskadavana.lv – dāvanas visām paaudzēm, aktīvās atpūtas cienītājiem un dzīves baudītājiem!
   
Šobrīd aktuālie piedāvājumi
- Lidojums ar gaisa balonu Lietuvā. Izvēlies sev tīkamo skatu no putna lidojuma augstuma. Vēro Viļņas vecpilsētas, Traķu pili, kas atrodas uz salas, vai lidinies virs Ķērnavas pilskalniem, Moletas, Kauņas un pat Šauļiem. Viss ir Tavā ziņā!
- Ievadlidojumi virs Siguldas, Kuldīgas, Jelgavas. Izvēlies pilsētu, uz kuras skatu vēlies raudzīties no mākoņiem. Un kur gan atrast vēl lieliskāku gadalaiku lidojumam kā rudenī, kad koku lapu krāsainība ir redzama pat no augšas! Vēro dabu, paturi prātā izjūtas un vēl ilgi atminies piedzīvoto.

Viss, kas jums ir jādara, jānopērk dāvanu karte un jāpiesakās lidojumam. Nekavējies,  viens no Taviem sapņiem – lidot var kļūt par realitāti jau pavisam drīz!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)