Banner 980x90

Līdz novembrim var izvirzīt kandidātus apbalvojumam "Ludzas novada Goda pilsonis"

Ludza24.lv
Ludza24.lv
"Ludzas novada Goda pilsonis" ir augstākais pašvaldības apbalvojums. Tas tiek piešķirts cilvēkiem par sevišķiem nopelniem Ludzas novada labā. Kandidātus šī apbalvojuma piešķiršanai var izvirzīt Domes deputāti, valsts un pašvaldību institūcijas, Ludzas novadā reģistrētas juridiskās personas vai iedzīvotāji (ne mazāk kā 10 pilngadīgas personas, kuru dzīvesvieta deklarēta Ludzas novada administratīvajā teritorijā).

Kā pilsētas informācijas portāls Lidza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā, kandidātu izvirzīšana jāveic līdz 1.novembrim, vēršoties ar rakstisku pieteikumu Ludzas novada pašvaldībā (Raiņa ielā 16, Ludzā).

Pieteikumā jānorāda:
* izvirzāmā kandidāta vārds, uzvārds, dzimšanas dati, nodarbošanās, dzīvesvietas adrese, kontaktinformācija;
* kandidāta dzīves gājuma apraksts;
* vispusīgs kandidāta sabiedrisko aktivitāšu apraksts, par kurām ierosināts piešķirt apbalvojumu "Ludzas novada Goda pilsonis";
* informācija par kandidāta pieteicēju, kontaktinformācija;
* vēlamas arī citu personu atsauksmes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)