Banner 980x90

Lucida.lv – namu apsaimniekošana

Namu apsaimniekošana nešķiet nekas grūts un sarežģīts, kamēr paši esam savas mājas saimnieki, taču tad, kad nākas dzīvot daudzdzīvokļu mājā, dzīvoklī, visam namam ir vajadzīgs apsaimniekotājs, un tad tas vairs nešķiet nemaz tik vienkārši. Ja arī Tavam namam ir nepieciešams apsaimniekotājs, taču neviens to nevēlas darīt, sazinies ar Lucida.lv un atļauj šo darbu veikt profesionāļiem. Lucida.lv komandā strādā sertificēti speciālisti, kas ikdienā nodarbojas ar dažādu namu apsaimniekošanas jautājumu risināšanu. Lucida.lv ir pilna servisa īpašumu apsaimniekošanas uzņēmums Latvijā.
 
Lucida.lv piedāvā augstas kvalitātes uzkopšanas, telpu tīrīšanas un īpašumu apsaimniekošanas pakalpojumus. Lucida.lv augstu vērtē katru klientu, tādēļ Tu šeit atradīsi savam īpašumam piemērotāko risinājumu ar lielisku darba un izmaksu efektivitāti. 

Kad izvēlēties Lucida.lv pakalpojumus?
Lucida.lv speciālisti palīdzēs gadījumos, kad nepieciešama teritorijas uzkopšana, labiekārtošana un citas saistītas lietas. Un nav svarīgi, vai namu apsaimniekotājs nepieciešams jaunai daudzdzīvokļu mājai vai padomju laika namam. Tāpat Lucida.lv savus pakalpojumus piedāvā arī uzņēmumiem. Turklāt papildus namu apsaimniekošanai Lucida.lv piedāvā arī telpu un logu uzkopšanu, kas daudzstāvu mājām varētu būt sāpīgs jautājums, taču ar Lucida.lv profesionāļu palīdzību logi būs tīri un būs gluži cits skats uz dzīvi! Izvēloties Lucida.lv pakalpojumus, nav jāuztraucas par to, cik kvalitatīvi savu darbu veiks speciālisti, jo viņi savu darbu dara ar lielu atbildības sajūtu, it kā to darītu savam namam. Vai tad Tu nedarītu tāpat? Tas nozīmē, ka par padarītā darba kvalitāti nebūs jāšaubās ne mirkli! Turklāt tie, kas jau izmantojuši Lucida.lv pakalpojums neslēpj, ka tos labprāt izmantos vēl un vēl!

Lucida.lv speciālisti atzīst, ka nav tāda darba, ar ko visa komanda nespētu tikt galā. Turklāt Lucida.lv komanda strādā tā, lai nama apsaimniekošana būtu atbilstoša katra klienta vēlmēm. Bez tam namu apsaimniekošana nemaz nav tik dārgs process, kā varētu šķist. Lucida.lv komanda uzsver, ka namu apsaimniekošanu ar speciālistu palīdzību var atļauties gandrīz jebkurš – gan lieli uzņēmumi, gan privātpersonas.

Kā sazināties ar Lucida.lv?
 Ja arī Tu esi pārliecinājies, ka vēlies, lai Tavu namu apsaimnieko tieši Lucida.lv lieliskā un atbildīgā komanda, sazinies ar Lucida.lv, zvani pa tālruni +371 25 12 67 88 vai raksti e-pastu uz lucida@lucida.lv! Tāpat Tavām ērtībām Lucida.lv mājaslapā atradīsi kontaktinformāciju un sadaļu saziņai, kurā jānorāda informācija par sevi un interesējošais jautājums, lai Lucida.lv varētu ar Tevi sazināties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)