Banner 980x90

Ludzā apbalvo jaunos sportistus

Foto: Vanda Žulina
Foto: Vanda Žulina

Janvāra vidū Ludzas novada Sporta skolā notika 2015.gada labāko sportistu un treneru apbalvošana, pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja Vanda Žulina.

Labāko sportistu un treneru apbalvošana ir tradicionāls pasākums, kurā tiek apkopoti gada rezultāti. Skolas direktore atzīmēja, ka gads ir bijis notikumiem bagāts, un svarīgākais no tiem – Latvijas jaunatnes olimpiāde, kas jūlijā notika Valmierā un Cēsīs. Olimpiādē piedalījās 83 pašvaldību sporta skolu un klubu komandas no visas valsts. Ludzas novada Sporta skola rezultātā izcīnīja septiņas medaļas un ierindojās 40 vietā.

Apbalvojumus saņēma 50 Sporta skolas audzēkņi, kas apgūst profesionālās ievirzes izglītības programmas, un viens sporta deju pāris no Ludzas BJC. Par gada veiksmīgākajiem sportistiem tika atzīti četri svarcēlāji, septiņi futbolisti, 15 vieglatlēti un 24 handbolisti no visiem četriem bijušā Ludzas rajona novadiem. Apbalvoto sadalījums pa sporta veidiem apliecina, ka dominējošais sporta veids Ludzā joprojām ir rokasbumba. To apliecina arī fakts, ka septiņi no apbalvotajiem rokasbumbas spēlētājiem pašlaik mācās un trenējas Murjāņu sporta ģimnāzijā, bet daudzi absolventi spēlē valsts izlasē un klubu komandās Latvijā un arī ārzemēs.

Patīkami, ka labāko sportistu saimei pirmoreiz pievienojās BJC sporta deju kluba "Steps" deju pāris Jūlija Rizina un Alens Pudans.

Kopā ar saviem audzēkņiem pateicības vārdi tika teikti arī viņu treneriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)