Banner 980x90

Ludzā būvēs peldbaseinu

Daugavpils, 1.jūn., LETA. Ludzā nolemts sākt būvēt peldbaseinu, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Baseina būvprojektu izstrādājusi SIA "KK arhitekts", tā būvniecību plānots sākt jau šoruden.

Peldbaseina ēka atradīsies blakus Ludzas pilsētas ģimnāzijas II korpusam P.Miglinīka un 18.Novembra ielu krustojumā. Tajā būs izvietoti divi baseini dažādu vecuma grupu apmeklētājiem, kā arī dušas un ģērbtuves. Pieaugušajiem peldēšanai būs paredzēts 25 metru peldbaseins ar četriem celiņiem, savukārt gados jaunākajiem apmeklētājiem būs pieejami bērnu peldbaseina pakalpojumi.

Apmeklētāju ērtībām pie peldbaseina plānots ierīkot arī autostāvvietu. Patlaban ir izsludināta iepirkuma procedūra projekta galīgai izstrādei un būvdarbu veikšanai.

Peldbaseina būvniecības izmaksas tiek lēstas vairāku miljonu eiro apmērā, precīzs skaitlis kļūs zināmas iepirkuma rezultātā. Baseina būvniecība plānota par pašvaldības budžeta līdzekļiem, kā arī piesaistot Eiropas Savienības (ES) fondu finansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)