Banner 980x90

Ludzā darbu sācis SIA "Nemo" šūšanas cehs

Daugavpils, 17.maijs, LETA. Šonedēļ Ludzā sācis darbu SIA "Nemo" šūšanas cehs, radot 20 jaunas darbavietas, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Ražotne izvietota telpās Maija ielā 7, kur pirms kāda laika jau bija darbojusies šūšanas ražotne. SIA "Nemo" filiāles atvēršanā Ludzā kā starpnieks aktīvi iesaistījās arī Ludzas novada pašvaldība.

SIA "Nemo" valdes priekšsēdētāja Inga Zemdega Grape aģentūrai LETA pastāstīja, ka jaunās ražotnes atvēršanas izmaksas nav bijušas pārāk lielas, jo telpas, kurās sākusi darbu uzņēmuma filiāle bijušas labi saglabātas. Darba kārtībā bijis arī nepieciešamais aprīkojums. Papildus nācies atvest vien dažas šujmašīnas. Lielākie izdevumi ir saistīti ar personāla apmācību un sagatavošanu ražošanai.

"Ja būtu bijis pietiekami daudz kvalificēta darbaspēka, mēs Ludzā būtu gatavi radīt pat 30 jaunas darbavietas," skaidroja Zemdega Grape.

Kopš 1971.gada Krāslavā strādājošā SIA "Nemo" ir liels šūšanas uzņēmums, kas pamatā šuj sieviešu virsdrēbes. Gandrīz simtprocentīgi visa produkcija tiek eksportēta uz Skandināviju un citām Eiropas valstīm.

SIA "Nemo" ir arī viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latgales plānošanas reģionā. Pērn uzņēmums atvēra filiāli Gulbenē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)