Banner 980x90

Ludzā notiks projekta "Džimbas deviņu soļu drošības programma" noslēguma pasākums

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pirmdien, 29.februārī plkst.11.00 notiks projekta "Džimbas deviņu soļu drošības programma" noslēguma pasākums Ludzas Mūzikas pamatskolā, pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā.

Džimbas drošības programma ir deviņu nodarbību programma, kas paredzēta bērniem vecumā no četriem līdz astoņiem gadiem. Tās mērķis ir izglītot pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērnus un viņu vecākus mazināt vardarbības risku šo bērnu dzīvē.

Šo programmu īsteno īpaši sagatavoti nodarbību vadītāji, kas darbojas ar interaktīvām metodēm, sarežģītas un mulsinošas lietas pasniedzot caur mūziku, rotaļām, filmiņām un lomu spēlēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)