Banner 980x90

Ludzā notiks Starptautiskais jauniešu forums "Youth Update"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ik gadu Starptautiskā Jaunatnes diena tiek svinēta 12.augustā, kā tas ir noteikts Apvienoto Nāciju Organizācijas Ģenerālajā asamblejā. Ludzā šai dienā notiks Starptautiskais jauniešu forums "Youth Update" (tulk. "Jaunieši aktualizē"), pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Ludzas novada pašvaldība.

Foruma mērķis balstīts uz 2013.gada Pasaules Jaunatnes ziņojumu, kas ir globāls aicinājums iedrošināt jauniešus visā pasaulē svinēt Jaunatnes dienu. Forumā aicināti piedalīties jaunieši no Ludzas novada sadarbības pilsētām Krievijā, Baltkrievijā un Lietuvā. Paredzēts, ka starptautiskajā pasākumā piedalīsies 50 jaunieši no četrām valstīm.

Jaunieši darbosies vairākās grupās Ludzas Mūzikas pamatskolas telpās (Stacijas ielā 45, Ludzā). Darba grupās tiks izteiktas idejas par brīvprātīgo darba uzlabošanu, jauniešu sadarbību ar pašvaldībām, līdzdalību sabiedriskajās aktivitātēs.

Starptautiskā jauniešu foruma "Youth Update" programmu skatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)