Banner 980x90

Ludzā par nepilniem diviem miljoniem eiro pārbūvēs trīs ielas

Daugavpils, 9.marts, LETA. Īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstītu projektu, Ludzā par nepilniem diviem miljoniem eiro tiks pārbūvētas trīs ielas, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Projekta "Infrastruktūras attīstība uzņēmējdarbības veicināšanai Ludzas, Kārsavas un Ciblas novados" gaitā Ludzā plānots pārbūvēt Latgales šķērsielu, Odu ielu un A.Jurdža ielas posmu. Šim nolūkam projektā plānoti aptuveni 1,9 miljoni eiro, tajā skaitā no ERAF finansējums - 1 513 536 eiro, valsts budžeta dotācija - 80 128 eiro un Ludzas novada pašvaldības līdzfinansējums - 260 217 eiro.

Tuvākajā laikā noslēgsies iepirkumu procedūras būvdarbu veikšanai un būvuzraudzības pakalpojumu nodrošināšanai Ludzas pilsētas ielās.

Tas būs pirmais tik apjomīgais sadarbības projekts, ko Ludzas novada pašvaldība īstenos sadarbībā Kārsavas un Ciblas novada pašvaldībām un SIA "Latgales dārzeņu loģistika". Projekta kopējais finansējums pārsniedz 3,3 miljonus eiro, no tiem vairāk nekā 2,6 miljoni eiro ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) un aptuveni 129 000 eiro – valsts ieguldījums.

Projektu plānots īstenot 23 mēnešos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)