Banner 980x90

Ludza uzņems Latvijas meiteņu futbola čempionāta vecākās grupas sabraukumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien, 20.augustā, Ludzas novada sporta skolas stadionā norisināsies Latvijas meiteņu futbola čempionāta vecākās grupas (U-14 jeb 2001./2002.dzimšanas gada futbolistu) trešais sabraukums, kura ietvaros norisināsies desmit spēles.

 

Šajā vecuma grupā trešais sabraukums ievadīs otro turnīra apli. Pirmais aplis tika izspēlēts divos sabraukumos jūnijā, kas norisinājās Rēzeknē un Ogrē, bet noslēdzošās cīņas meitenes aizvadīs 6.septembrī Rīgā, pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv ziņo Latvijas Futbola federācijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis.

Latvijas meiteņu futbola čempionāta vecākajā grupā sacenšas septiņas komandas. Pašlaik kopvērtējuma līdere ar 16 punktiem ir Rēzeknes novada BJSS, kas par trim punktiem apsteidz Rīgas Futbola skolu, bet vēl par vienu – SK Imanta/Talsu NSS futbolistes. Tālāk kopvērtējuma tabulā seko AFA Olaine/Iecava, Viļānu SS/Ludzas SS, Rēzeknes BJSS un FS METTA/OSC komandas.

Ludzas novada sporta skolas stadionā pirmās sabraukuma spēles ceturtdien sāksies plkst.12.30, bet noslēdzošie mači ieplānoti plkst.15.30. Komandas spēles aizvadīs 8:8 pēc formāta 2x15 minūtes.

Latvijas meiteņu futbola vasaras čempionāts tiek organizēts ar mērķi popularizēt meiteņu futbolu Latvijā, kā arī paaugstināt Latvijas meiteņu komandu un spēlētāju meistarību. Sacensības visas vasaras garumā norisinās trīs vecuma grupās. Šo un citu Latvijas sieviešu futbola notikumu aktualitātēm aicinām sekot līdzi sociālā tīkla "Facebook" lapā "Sieviešu Futbols".

Atgādinām, ka Latvijas Futbola federācija ar kampaņu "Es spēlēju futbolu, nāc arī Tu" aicina meitenes visā Latvijā iesaistīties futbola treniņos un izbaudīt visas šī demokrātiskā sporta veida priekšrocības. Savukārt 13. septembrī meitenēm būs lieliska iespēja iepazīt futbola skaistumu un sievišķīgumu, kopā ar vienaudzēm un labākajām Latvijas nacionālās izlases spēlētājām svinot futbolu kā svētkus meiteņu futbola festivālā "Live Your Goals".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)