Banner 980x90

Ludzāniešus aicina piedalīties Lielajā Talkā

Šogad Lielā Talka ar vadmotīvu "Latvijai būt zaļai!" visā Latvijā norisināsies sestdien, 23.aprīlī. Ludzas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, iestādes, biedrības, organizācijas, darba kolektīvus pilsētā un pagastos aktīvi piedalīties talkā un veikt ne tikai apkārtnes sakopšanas darbus, bet arī stādīt kokus un krūmus, uzstādīt soliņus, izgatavot un izvietot putnu būrus un veikt citus darbus, lai apkārtējā vide kļūtu sakoptāka.

Kā pilsētas informācijas portāls Ludza24.lv uzzināja Ludzas novada pašvaldībā, iecerētos darbus aicina  iepriekš saskaņot ar talkas koordinatoru. Lielās talkas koordinators Ludzas novadā ir vides inženieris Aivars Strazds (darba laiks no pirmdienas līdz piektdienai no plkst.8.00 līdz plkst.12.00 un no plkst.13.00 līdz plkst.17.00), adrese – Raiņa ielā 16, Ludzā, 409. kab. 4. stāvā, tālr.  65707130, e-pasts: aivars.strazds@ludzaspils.lv.

Ludzas novada pašvaldība aicina pieteikties arī vientuļos pensionārus, kuriem nepieciešama palīdzība savu māju pagalmu sakopšanai.

Savas talkošanas vietas var pieteikt arī izmantojot interneta vietni www.talkas.lv. Maisus talkošanai būs iespējams saņemt Ludzas novada pašvaldībā no 18.aprīļa, griezties 409.kabinetā (Raiņa ielā 16, Ludzā). Maisu skaits ir ierobežots.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)