Banner 980x90

Ludzas 2.vidusskolas internāts pārtapis par modernu dienesta viesnīcu

Daugavpils, 7.jūn., LETA. Īstenojot Ludzas vispārējās izglītības iestāžu mācību vides modernizācijas projektu, Ludzā ekspluatācijā nodota Dienesta viesnīca, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Projekta "Ludzas vispārējās izglītības iestāžu mācību vides modernizācija" gaitā dienesta viesnīca izveidota, pārbūvējot Ludzas 2.vidusskolas internātu. Dienesta viesnīcā otrajā un trešajā stāvā ir labiekārtotas 26 istabiņas, bet pirmajā stāvā atrodas divas istabiņas, kuras paredzētas personām ar funkcionālajiem traucējumiem. Istabiņas ir mēbelētas, katrā atrodas divas vai trīs gultas, galdi un krēsli, naktsskapīši un iebūvēts sienas skapis ar spoguli.

Katrā stāvā ir plaša, mūsdienīga virtuve aprīkota ar modernu aprīkojumu kā arī dušas telpas un tualetes. Pirmajā stāvā virtuve, dušas telpas un tualete ir piemērotas personām ar funkcionāliem traucējumiem. Tāpat ir veļas mazgāšanas telpa, kas aprīkota ar divām veļas mašīnām.

Dienesta viesnīcas pirmajā stāvā tagad ir pieejama arī plaša atpūtas telpa, zāle pasākumiem un internetlasītava.

No pirmā līdz trešajam stāvam ir izremontētas arī trepju telpas, gaiteņi un nomainītas durvis. Darbu gaitā pārkrāsota arī ēkas fasāde.

Kopumā viesnīcā var tikt izmitināti 72 cilvēki.

Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstītais projekts "Ludzas vispārējās izglītības iestāžu mācību vides modernizācija" tiek īstenots darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" specifiskā atbalsta mērķa "Uzlabot vispārējās izglītības iestāžu mācību vidi" ietvaros, tā kopējais budžets nedaudz pārsniedz 2,4 miljonus eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)