Banner 980x90

"Ludzas apsaimniekotāja" valdes priekšsēdētāja amatam pieteikušies četri pretendenti

Daugavpils, 31.okt., LETA. Ludzas novada domes izsludinātajam konkursam uz SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes priekšsēdētāja amatu pieteikušies četri pretendenti, aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Iesniegtos pieteikumus izvērtē Ludzas novada pašvaldības speciāli izveidotā komisija.

Amata pretendentiem jābūt augstākajai akadēmiskajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai finanšu, ekonomikas zinātņu, inženierzinātņu, uzņēmējdarbības vadības vai tiesību zinātņu jomā, darba pieredzei vadošā amatā komercsabiedrībā, organizācijā vai iestādē, kas nodrošina nepieciešamo prasmju un iemaņu kopumu, lai profesionāli pildītu valdes priekšsēdētāja pienākumus konkrētā amatā.

Tāpat pretendentiem jābūt izpratnei par pašvaldības kapitālsabiedrību darbību un to pārvaldi, zināšanām un izpratnei par administratīvo, personāla vadības procesu un finanšu vadības jautājumiem, stratēģiskās plānošanas prasmei, mērķtiecībai, spēja veidot pozitīvas attiecības, uzņemties vadītāja lomu, lai nodrošinātu kapitālsabiedrības mērķu sasniegšanu, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību.

Pašreizējais SIA "Ludzas apsaimniekotājs" vadītājs Andris Līpacis vērsies pašvaldībā ar lūgumu atbrīvot viņu no ieņemamā amata pēc paša vēlēšanās. SIA "Ludzas apsaimniekotājs" Līpacis vadīja kopš 2012.gada aprīļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)