Banner 980x90

Ludzas ģimnāzijas stadionā par 110 000 eiro izveidos vingrošanas zona

Rīga, 13.sept., LETA. Ludzas pilsētas ģimnāzijas stadionā par 110 652 eiro tiek veidota jauna vingrošanas zona, aģentūra LETA uzzināja Ludzas novada pašvaldība.

Līdz šim iestādes stadionā atradās sporta laukums ar novecojušajām vingrošanas konstrukcijām, arī segums bija neatbilstošs drošības standartiem, atzīmēja pašvaldībā.

Projekta īstenošanas gaitā tiks demontētas stadionā esošās konstrukcijas, lai nodrošinātu drošību un mazinātu traumatismu, tiks izklāts gumijotais mīkstais segums 490 kvadrātmetru platībā un uzstādītas 12 jaunas vingrošanas kompleksa konstrukcijas.

Līdztekas, dažādu augstumu pievilkšanās stieņi, vēderpreses soliņš un citi elementi būs paredzēti koordinācijas, izturības, lokanības, spēka vingrinājumu, muguras stabilizējošo muskuļu un stājas attīstīšanas vingrojumu veikšanai un vispārējās fiziskās sagatavotības uzlabošanai.

Pašvaldībā skaidroja, ka vingrošana un vieglatlētika, kā arī fizisko spēju mijiedarbība veselības nostiprināšanā ir iekļauta mācību priekšmeta "Sports" obligātajā saturā, tāpēc, lai īstenotu programmā noteikto, ir nepieciešams pilnveidot infrastruktūru, kuru varēs izmantot Ludzas pilsētas ģimnāzijas, Ludzas 2.vidusskolas skolēni, kā arī citi interesenti.

Kopējās vingrošanas zonas izbūves izmaksas ir 110 652 eiro, darbus veic SIA "GOPlay".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)