Banner 980x90

Ludzas novadā izsludināts konkurss "Esi uzņēmējs Ludzas novadā 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No pirmdienas, 4.jūlija, Ludzas novada pašvaldība izsludina atklātu biznesa ideju projektu konkursu "Esi uzņēmējs Ludzas novadā 2016", kurā tiek aicinātas piedalīties fiziskās vai juridiskās personas, kuras plāno uzsākt vai attīstīt savu uzņēmējdarbību Ludzas novada teritorijā, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Ludzas novada pašvaldība. 

Konkursa mērķis ir motivēt iedzīvotājus sava biznesa veidošanai vai attīstībai, inovatīva produkta/pakalpojuma radīšanai Ludzas novada teritorijā, atbalstīt sabiedriski nozīmīgu uzņēmējdarbības attīstības projektu īstenošanu, sekmēt uzņēmējdarbības attīstību un rūpēties par bezdarba samazināšanu Ludzas novada teritorijā, kā arī veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā.

Vienā projektā pieprasītā finansējuma maksimālais apmērs ir 2 500 eiro, un projekta iesniedzējam jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 10% apmērā no projekta kopējās attiecināmās summas.

Biznesa ideju projektus drīkst iesniegt līdz trešdien, 31.augustam, Ludzas novada pašvaldībā.

Kontaktpersonas: Ludzas novada domes priekšsēdētājas vietnieks attīstības jautājumos Aivars Meikšāns, tālr. 65707496, e-pasts:aivars.meiksans@ludzaspils.lv un Attīstības un nekustamā īpašuma nodaļas vadītāja Ilona Igovena, tālr. 65707134, e-pasts: ilona.igovena@ludzaspils.lv.

Konkursa noteikumu, pieteikuma veidlapu un atskaites veidlapu skatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)