Banner 980x90

Ludzas novada jauniešus iepazīstinās ar uzņēmējdarbības pamatiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

No nākamās pirmdienas, 26.oktobra, visu nedēļu Ludzas novada Bērnu un jauniešu centrā 16-18 gadus veciem jauniešiem būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās "Jauno uzņēmēju klubs", aģentūru LETA informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Radošajās darbnīcās jaunieši varēs iepazīties ar uzņēmējdarbības pamatiem, izstrādāt savu ideju un uzzināt, kā to sākt īstenot un kur dabūt finansējumu.

Strādājot kopā ar Rēzeknes biznesa inkubatora "Ideju viesnīca" vadītāju Aiju Vanagu, jaunieši apmeklēs Rēzeknes uzņēmēju dienu, iepazīsies ar "Altum" programmu, noklausīsies jauno uzņēmēju veiksmes stāstus, kā arī uzzinās par konkursu "Esi uzņēmējs Ludzas novadā".

Projektu "Radošās darbnīcas "Jauno uzņēmēju klubs" finansē Ludzas novada pašvaldība un Ludzas novada Izglītības, kultūras un sporta pārvalde mazo kultūras projektu konkursā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)